Цветан Цветанов: Румен Радев разделя нацията, създава омраза

12.01.2019 / 12:43 56

Амбицията е едно, желанието - друго, а възможностите - трето. Така председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира в Пловдив възможността да се появи нова политическа сила, зад която стои президентът Румен Радев, пише "Канал 3".


"Всеки има някаква амбиция, дали обаче тя е покрита със съответния капацитет и съдържание. Дали можеш да бъдеш човекът, който да предложи алтернатива. Не смятам, че е алтернатива да разделяш нацията и да създаваш омраза", допълни вторият човек в ГЕРБ. Според него държавният глава показвал, че не е обединител на нацията, а се стреми единствено към лични политически цели.

"Радев показа, че не е този, който ние смятахме, че може да бъде. Той не е последователен в това, което говореше в предизборната си кампания и последващите си действия. Единствено последователен е в защитата на интересите на една компания, на една фирма", поясни Цветанов, визирайки позицията на президента за покупката на изтребителите "Грипен".

Шефът на депутатите от ГЕРБ добави, че в Чехия и Унгария закупуването на тези самолети е свързано със скандали, докато в държавите-членки, които имат Ф-16, такива не е имало.

Цветанов събра структурата на партията в Пловдив-област, за да стегне редиците преди европейските и местните избори. "Важно в тази кампания да развием повече еврооптимизъм. Много са тези, които обичат да изразяват негативни мнения срещу ЕС. Затова инициираме граждански диалог "Европа в нашия дом", допълни той. И обясни, че ГЕРБ ще покаже какво е постигнато във всички сектори с помощта на Европейския съюз.

Зам.-председателят на партията смята, че оценката за работата на кметовете ще бъде дадена още на евровота. Той призова градоначалниците да започват да се подготвят за местните избори през есента. "Мога да кажа, че всички наши кметове се представят изключително успешно. Сред тях е Георги Мараджиев, който управлява община Стамболийски и е областен координатор на ГЕРБ", посочи Цветанов.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
коко (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
на следващите президентски избори цецо срещу Радев ако спечели тогава да говори!!!
2
1
Боко Мазника от БРЕГ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
До   [url=https://petel.bg/]Този сайт е на Червените идиоти от Брег [/url]:  Само като четеш коментарите, езика, псувните, начина на писане и ти става ясно за поддръжниците на ГЕРБ и "огромния" им умствен капацитет??? Дори нямат смислени аргументи да защитят любимците си, освен да плюят останалите и да ръсят пълни безсмислици??? Смешника Бойко Борисов има кокоши мозък – „Кокошката има от 1 до 2 грама мозък”, тоест Смешника Бойко Борисов има не повече от 2 грама мозък!!! За да гласуваш за ГЕРБ, трябва да си с кокоши мозък, какъвто има Смешника Бойко Борисов!!!! Когато Смешника Бойко Борисов забавлява народа, това е комедия!!! Но когато Смешника Бойко Борисов води народа това е Трагедия!!!  Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Малоумници, платени от Позитано 20, копи-пейст червените наброски на Нинова и Радев! Да си тъп е предимство за всеки БСП-ар и тъпанар! Войнстваща посредственост и агресивна идиощина!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Електоратът на БСП се спихна, преди 2 години бе 880 000, вече е към 440 000, има опарени от терора на Чумата с телефонните измами, за това Нинова иска СЛУЖЕБНА ПОБЕДА БЕЗ ИЗБОРИ! Иска да я назначат Министър Председател, защото винаги е била назначавана, от Иван Костов, от Сергей Станишев, от Р.Овч и Гергов! Никога до сега не е печелила нищо сама,има опит за фалиране, купувала си е по един, или друг начин назначенията! За това е бясна Чумата Импексова, защото е некадърна, ама с претенции и с Лъжа и Простащина иска да преуспее!Вече не е кифла, а изсъхнала  курабия! За всичко да се търси вина от Бойко, дано да му писне и пусне малко фандък - служебно правителство за няколко месеца кражби на Радев и Нинова! Където се разрови на червени фекалии се размирисва, всеки ден скандали с червените мафиоти! Като Чума са БСП олигарсите, спонсорирали Нинова и Радев!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Покрай Деса Интелигентната, понятието баджанак стана диагноза за дебилност! Ще лъже, как няма да лъже, нали за това го назначи г-жа Лъжа! Той с тези очилца как е лъгал лекарската комисия за пилот 1 клас медицинска годност ? Вероятно е използвал служебното си йерархично положение за да получи допуск за летене а може и да не е летял като командир на полет, а като сандък! Смехурко наивен! Мъка, много мъка на Дондуков 2 !Льохман а не летец е Кауна на Деска!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Много куха лейка е Корнелия, възприе за диктатор от нивото на Сталин и Мусолини! А бре лелко, погледни се в огледалото, само да не се стреснеш от видяното! Нищо креативно не може да измислиш в компанията на баджанаци и пъцулчета, копираш Бойко, ама нямаш неговата харизма! Копираш Лиловата СполЮка за България, като подменяш част от заглавието от СполЮка на Визия и тръгваш да я рекламираш, все едно си Колумб, открил Америка! С тези напразни усилия на глупостта, ликвидираш единствената опозиция, изпълнявайки указанията на ментора ти Иван Костов и Човека от Сараите!Целуват се по мостовете ДПС и БСП,джендърска импотентна и безродна любов за власт!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Цялата Президентска канцелария е от ВКР-ета, приятелчета и руски агенти! Защо ли Иво Христов няма допуск до секретна информация, а работи с всякакви документи? Дали не ги препраща към посолство на държава, извън ЕС ? Естествено е Радев да има висок рейтинг, почти като на Слави, защото нищо не работи, само критикува безпринципно! Гневен бил, че никой не го посетил на Дондуков 2 , по време на председателството, същото важело и за Позитано 20! Ами защо да го посещават, той е напълно "независим" от БСП, добре е че от него нищо не зависи!
6
14
1 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
тяаз година да си купеш дървен  палат / а ДАНО И ББ / / 
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Няма да те пита колко апартаменти си заграбил, а какво направихте за хората на Българи- затрихте ги, прогонихте ги, обезверихте ги-земата ни населихте с мръсни цигани, Придодата ни застроихте и омаскарихте вие, долни бандюги и изчадия!
7
2
..... (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
морски,тея коментари са ги лепнали на всяка статия!Явно модераторите не смогват да ги трият.
13
11
Боко Мазника от БРЕГ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
При управлението на ГЕРБ и ОП в страната цари тоталното безхаберие.  Българският управник от ГЕРБ и ОП не е призван да служи за добруването на народа, а да печели от него. Престъпник е този, които нарушава законите, но българският престъпник не е истински престъпник, защото действат според антинародните закони гласувани от ГЕРБ и ОП в парламент!! ! На никой политик от ГЕРБ и ОП няма да му бъде потърсена отговорност!!! Няма да има осъдени политици от ГЕРБ и ОП, но всеки политик мафиот от ГЕРБ и ОП си прави каквото си иска!!! Българският народ не се противопоставя  на политическата мафия от ГЕРБ и ОП защото не му  стиска!!!  „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
13
10
Боко Мазника от БРЕГ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Мафия на ГЕРБ и ОП е овладяла всички институции в държавата, както и всички медии. С малки изключения. Така омертата се спазва, но тя наказва всички. Унизена България се отдалечава все повече от Европейските ценности. Смешника Бойко Борисов, без срам и притеснение ни унижава навсякъде по света. Наскоро дори и в ООН. Европейската сцена вече му е тясна. Смешника Бойко Борисов  не спира да говори простотии, хвалби и лъжи. Също като при безразборното строителство навсякъде в страната. Не стига, че мафиотите на ГЕРБ и ОП ни ограбиха, но вече ни натрапват и какво да гледаме, слушаме и "ценим" !!! Обезличаването на нацията води до нейното намаляване, чувствително и безвъзвратно!!!  Метастазите са обхванали всички области на живота у нас и населението няма защита от тях. Но защо българският народ, не иска да се защитава??? Но малкото борещи се с тях са все по-притиснати и безпомощни!!!  „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
14
8
Боко Мазника от БРЕГ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Смешника Бойко Борисов като кмет съсипа гр. София и като министър председател съсипа България и ДОКАЗА единствено: 1. Че е елементарен и първосигнален човек със самочувствие и без грам покритие!!! 2. Че върти, като развален грамофон едни и същи глупости до втръсване!!! 3. Че вечно някой още му е виновен и крив!!! 4. Че е всичко друго но не и управленец!!! Неговата роля е не да решава проблемите, а да ги създава!!! 5. Че не блести с интелект!!!                              6. Че е [b]човек, който не може да прочете една страница текст и затова бълва само глупости, в публичното пространство[/b]. [justify]7. Че Лизането на Задници е единствената постоянна черта на Смешника Бойко Борисов!!![/justify] 8. Смешника Бойко Борисов има кокоши мозък – „Кокошката има от 1 до 2 грама мозък”, тоест Смешника Бойко Борисов има не повече от 2 грама мозък!!!  „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!! 
11
7
Морски (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Косьо,по-отвратителни и гадни от гърбавите изчадия няяяяяяма бе,пич недоклатен!
4
4
Морски (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И къде е модератора да махне този отвратителен,дълъг един километър коментар?
12
5
Kosio (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Вижте го тоя педал БОКО МАЗНИКА дет се пише гадната подлога как си е приготвил тролската помия за Copy/Paste!Като някой гларус ги сере дейба и тъпанара!
11
5
Морски (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Няма ли кой да му запуши лайняната морда на тоя гърбав мръсник?
12
6
Боко Мазника от БРЕГ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Смешника Бойко Борисов е идол на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за Бойко Борисов и ГЕРБ???  Правителството на Борисов  докара най-много беднотия, несправедливост и доведе до тотална  разруха, глад, мизерия и масови самоубийства в България??? Да бъде забранено гласуването на неграмотните български граждани!!!  Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП??? „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!! 
11
5
Боко Мазника от БРЕГ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Смешника Бойко Борисов е крадец, лъжец и измамник!!!  Докато Смешника Бойко Борисов е на власт, нещата в България ще стават все по зле и по зле!!! На Българският народ му трябва правителство, което да работи за българският народ, а не да краде и прогонва българите!!! България  без ГЕРБ и ОП!!! Смешника Бойко Борисов и Цветан Цветанов в затвора!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
11
4
Боко Мазника от БРЕГ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Смешника Бойко Борисов е прост премиер, при това и мутра мафиот, прости министри, прости управляващи - затова се разбират и поемат всичко, заедно с мезетата. За простите избиратели има време, ще дойдат избори и с големите субсидии - десетки милиони, които ГЕРБ е натрупала, ще си ги купи. Просто е !!! Проста държава !!!!!!!!!!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
10
4
Боко Мазника от БРЕГ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ако медиите не бяха слугинаж на смешника Бойко Борисов, отдавна щяхме да сме го забравили смешника Бойко Борисов!!!!! Смешника Бойко Борисов си има платени социолози и политолози!!!!! На смешника Бойко Борисов му дават всяка година по няколко милиона, за да си купува изборите!!!!!  Смешника Бойко Борисов си има партии, които уж са самостоятелни, а всъщност са негови филиали.  Хайде народе излизайте и вземайте съдбата в ръцете си!!!!! Боко и Цветанов в затвора!!!!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
9
4
Боко Мазника от БРЕГ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Смешника Бойко Борисов  не спира да говори простотии, хвалби и лъжи. Също като при безразборното строителство навсякъде в страната. Не стига, че мафиотите на ГЕРБ и ОП ни ограбиха, но вече ни натрапват и какво да гледаме, слушаме и "ценим" !!! Обезличаването на нацията води до нейното намаляване, чувствително и безвъзвратно!!!  Метастазите са обхванали всички области на живота у нас и населението няма защита от тях. Но защо българският народ, не иска да се защитава??? Но малкото борещи се с тях са все по-притиснати и безпомощни!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
8
5
ко (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Цветанов и моят зет са сигурно брачеди , на зет ми все някой друг му е виновен той никога за нищо АБСИЛИТНУ
4
3
Боко Мазника от БРЕГ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
При управлението на  ГЕРБ и ОП,  нещата в страната са неспасяеми!!!  Подслушване, репресии, псувания, заговори, интриги, простотии и др. !!! Смешникът Борисов със своята маша Цветанов докараха държавата до тази ситуация!!! Смешникът Борисов и Цветанов  бавно и неотвратимо вървят към пандиза!!!  В най-новата история на България само един факт е по-срамен от управлението на  Смешникът Борисов и това е фактът, че Смешникът Борисов и Цветанов са още на свобода!!! Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!  
8
5
kris (преди 1 седмица)
Рейтинг: 146861 | Одобрение: 57071
Тъпоъгълният петохуйник пак реве от трибуната :Радев е виновен за политическата рапсодия в България за последните 10 години...... Радев НИ сере в гащите.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
12
5
НИКИ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 НАЙ - МРАЗЕНИЯ ПОЛИТИК ЦЕЦО ПЛЮЕ ПО НАЙ -ОБИЧАНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ДО СЕГА . БЕЗСИЛИОТО СЕ ПРЕВРЪЩА В ЗЛОБНА ОМРАЗА  НО ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ НА ГЕРБЕРСКАТА МАФИЯ В ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ.  СЕГА ЗА ЕВРО ПАРЛАМЕНТА ИЛИ НАЙ КЪСНО ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СТАНАТ 2  В 1 ЗА НОВ ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО. КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ НЯМАТ  АНАЛОГ В СЕГАШНАТА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ И НА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ ЗАЩОТО  БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА. МАЙ- ДОБРОТО РЕШЕНИЕ Е РАДЕВ ДА ЕАЗТУРИ СЕДЯНКАТА НА ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ И СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО С РЕНЕТА ИНДЖОВА НАЧЕЛО ДА РАБОТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА НАЧЕЛО С РУМЕН РАДЕВ. НЯМА ДРУГО СПАСЕНИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА  НИ. 
4
4
Kosio (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
якошиба,нищо не му плащат,просто обича езика му да е кафяв!
4
10
якошиба (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
АМИ ТЕ ЗАТОВА МУ ПЛАЩАТ НА РУМБАТА ОТ МОСКВА
12
3
.. (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Такъв плъх и изменник като другаря Цветанов (с 6 апартамента и 160 год. трудов стаж) се ражда веднъж на 100 год. !! Този слабоумен субект е в "ТОП 3" на най-корумпираните личности в Европа !!
4
15
До ГЕРБ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не мога да кажа,че са най великата партия,но са 1000 пути по добре от комунистите.Нексуса и той ще го потвърди.
7
18
ГЕРБ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
БОЙКО БОРИСОВ, ГЕРБ И КОМПАНИЯ НАЙ-ВЕЛИКАТА ПАРТИЯ, КОЯТО БЪЛГАРИЯ Е ВИЖДАЛА ДОСЕГА! Ако не бяха те, щяхте да ядете още комунистически фъшкии, неблагодарници!
17
6
Боко Мазника от БРЕГ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ако Цветанов беше честна личност, след тия позорни разкрития, щеше да си подаде незабавно оставката и да се откаже от имунитета си, но Цветанов доказа, че не е честен човек и не държи на думата си!!! Но какъвто е Цветанов, такъв е и Смешникът Борисов и цялата им партия е същата,  сбирщина от крадци, лъжци, убийци и мафиоти, това е истината за ГЕРБ!!! Няма привърженици на други партии, толкова неграмотни и толкова прости каквито са ГЕРБ!!!  !!!   „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!  
6
15
До Боко Мазника (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Аре дърпай ве подлога комунистическа!!!!!!Аман от такива педали като теб дет сте на хранила при комунягите!Колко стотинки хвърлят да спамиш по цял ден в петел???Трол противен!!!
16
5
1 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ПРЕЗИДЕНТЪТ НЯМА ВИНА, ЧЕ ВИЕ РАЗДЕЛИХТЕ НАРОДА НА КРАЙНОБЕДЕНИ И БЕЗКРАЙНО БОГАТА ВЪРХУШКА. БЕЗКРАЙНО БОГАТА, СЛЕД КАТО ОГРАБИ ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ, КОЯТО БЕ СЪЗДАДЕНА ОТ НЕДОПЛАТЕНИЯ ТРУД НА 2 ПОКОЛЕНИЯ. ЦЕЦО, СПРИ СЕ!!!! ИГРАЕШ СРЕЩУ СЕБЕ СИ И ГЕРБ. ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ЗА НАРОДА И ТОЙ ЩЕ ГО ПОДКРЕПИ.
18
5
Боко Мазника от БРЕГ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
До   [url=https://petel.bg/]Радев кажи си! Ще те разберем, но няма да ти простим![/url]:  Само като четеш коментарите, езика, псувните, начина на писане и ти става ясно за поддръжниците на ГЕРБ и "огромния" им умствен капацитет??? Дори нямат смислени аргументи да защитят любимците си, освен да плюят останалите и да ръсят пълни безсмислици??? Смешника Бойко Борисов има кокоши мозък – „Кокошката има от 1 до 2 грама мозък”, тоест Смешника Бойко Борисов има не повече от 2 грама мозък!!! За да гласуваш за ГЕРБ, трябва да си с кокоши мозък, какъвто има Смешника Бойко Борисов!!!! Когато Смешника Бойко Борисов забавлява народа, това е комедия!!! Но когато Смешника Бойко Борисов води народа това е Трагедия!!!  Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!
3
6
Reneta Mitkova Topalova - Baew (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
G-r Cwetan Cwetanow, bi bilo po-dobre da ni podobrite kachestwoto na elektroenergiata, koiato polzwame. Iawno se iznasia elektroenergia ednowremenno i usporedno ot wsichki energo-proizwoditeli! Zashto niama plan-grafici za iznos? Bihte li ni gi poblikuwali! 
18
5
Боко Мазника от БРЕГ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И най-мрачните прогнози за полицейщина се оказаха верни!!! МВР освен, че е пряка отговорност на Цветанов е и любимият ресор на Смешникът Борисов!!! Тоест, всичко важно случващо се в тази институция не става, без личното одобрение на Борисов!!! Следователно и отговорността за тези фрапиращи нарушения в МВР, е главно на Смешникът Борисов и Цветанов!!!! А единственият ход в една демократична страна след подобни разкрития е – оттеглянето на Смешникът Борисов и Цветанов от политиката!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка “!!!
17
6
читател (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Джендер Цецо май го е ухапала феминистка. Освен омраза той друго не бълва. 
15
3
колчо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Вече физиономийте на тиквата и физкуртурника сеят ненавист и омраза към цялата им партия и правителство.
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Всенародната омраза е към гробокопачите от ГРОБ заради политиката която води нейното некомпетентно и крадливо правителство.Самото правителство сее омразата а не президента който изказва на глас проблемите в държавата
23
2
физкултурника (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Политиката на герберистите разделя нацията  на бедни гладуващи и богати олигарси крадци на труда на хората.Къде ви е социалната политика  и социалния бюджет господа гербери и техните патерици и бастуни
19
2
vladimir (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Лайно и орел на едно място не стоят,така че генерале отлитай.
23
2
big (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ле-ле, толкова герберски тролове в този сайт не съм виждал! Явно повелителя на шест апартамента от тъща си е организирал войската си! Абсолютна корупция, липса на правосъдие, инквизитори в лицето на спец съд и прокуратура, последни по доходи, образование и здравеопазване в колапс, войска няма, полицията е бухалка в ръцете на престъпниците и т.н., а на тях Президента им виновен, че го казва!
27
4
Айде де (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тоя малоумник Цветанов кой е ,че коментира хора които са на светлинни години пред него!
10
1
kkkkk (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ето го първия Ухилен
8
22
Радев е син на Т. Живков! (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
За това ДеСа, по инструкции на ДеСе и Монтерей се представя за народняшка простакеса! В подходящ момент ще се публикуват в другарски на Бабикян сайт ДНК изследвания, доказващи мълвата! Това е причината да се акцентира, колко добре е било при Тато, като обещание за светло бъдеще при наследника му Румен Шубето! Дори факта, че Радев няма военна стойка и все е прегърбен от постоянно навеждане, е аргумент че е син на Тато! Също ушите и носа му били от ТЖ, баща му има нос патладжан, а майка му е срещала ТЖ септември 1962г на семинар !
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Съветниците му са почитатели на хитлер! Клуба на запасняците от БНА много се самонавивате, ама немате вътък, кухи овенни манерки сте! Дори и за красота не ставате, всички сте болни от Синдром на Боне! И намалете домашняка, заприличахте на Радев алкохолика с нос патладжан! Не разбрахте ли че сте със затихващи функции!Трябва да си абсолютен глупак за да се качиш на самолет, пилотиран от кьорав пилот, само защото бил "червен" в червата и слаб в главата!   Пилот бил, ама с проблеми в зрението! Изборът на самолети Gripen в Чехия и Унгария е свързан с корупционни практики, в които са вложени 12.6 милиона евро.Посочва се, че са последвали обвинения в корупция, основана на мрежа от агенти, наети от BAE Systems, за да подкупват политици, които да повлияят при взимането на решенията в полза на Gripen.Общата сума за комисионни на вербуваните политици и експерти е не по-малка от 12.6 милиона.Случайно ли Радев дни преди да предаде властта гласува за Gripen?БСП не взе властта само комисионната
10
24
kkkkk (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Едно нещо разбрах в тоя сайт-оплюеш ли комунист получаваш яко минуси!Ежте уя червени боклуци платени!!!
23
11
Antarian (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Като се сетя вашия Плевнелиев как маршируваше като робот, сегашния президент е направо цвете Усмивка Незнам кой на кого подлога, ама предния разделяше нацията три пъти повече. А и ясно се видя както на изборите за президент и в проучванията кой какъв рейтинг има. Народното събрание на Цв.Цв. има 12% рейтинг, а този на президента е 50%. Колкото и да говорят, народа си го харесва президента. Дерзайте Усмивка
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Нещастник с претенции за фактор! Конституцията не е прочел, зор му е да чете толкова дебели книжки!Чехлю Фатмака е наизустил Устава на БКП, той му е основния документ и пътеводител в живота и службата! Дори от Устава  БНА прочете само 2 странички, за това не може да марширува и няма стойка на военен, прегърбен от навеждането по стълбицата на израстване, където винаги е бил ВТОРИ! Сега иска да е Първи, ама само с мераци и каканижене, магарето град щеше да построи!
21
9
р (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ами Президента каза че ако иска иска мнение за апартамент ще го попита,ама за самолети....И според ЦВ,Страните които са купили Грипен е имало скандали....Означава че самолетите създават скандали??? А Хърватска отказа Еф-ките??/Според ЦВ.---------Който не е с нас е против нас-Който не ще 40 г самолети да духа супата-разделя нацията.А парите ги плащаме ние...С тези пенсии по 200-300 лв...Май нацията е разделена вече но не от Президента,а точно от ЦВ.Или с нас или против нас.Казах ХАУ!!
11
25
Миг-29 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Абе стига сте се занимавали с Румчо хварчилото този и за домуправител не става той първо да оправи Деса татко си ,че и синчето излезе гаменче от класа ама кавото видяло детето това прави
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Само като четеш коментарите, езика, псувните, начина на писане и ти става ясно за поддръжниците на БСП и "огромния" им умствен капацитет! Дори нямат смислени аргументи да защитят любимците си, освен да плюят останалите и да ръсят пълни безсмислици! Когато червените олигофрени започнат да хвалят Бойко, тогава вече става страшно! Ако пачаврите на Кутев  се пенят това означава, че нещо положително се върши за България! Влажните мечти за избори и власт на БСП се Отдалечават в безкрайността! Има ли топла връзка между Нинова, Очите и Радев? Дай трибуна на Тъпака и той сам ще се издъни! Нинова и Кацамунчето си показаха злобата, загубиха изборите! Чехлю Радев и Деса Интелекто трябва да се изказват по-често, защото простотията и парвенющината обича да е под светлините на прожекторите!Сит търбух,за наука глух! Еманация на войнстващата посредственост са семейство Радеви! Чехлю е тотален неграмотник, само Устава на БКП е прочел, а Деса обича да прелиства модни журнали! ЗКПЧ-та и секретари без достъп до секретна информация, им лъскат имиджа, но колкото и да лъскат камък от полето, няма да стане диамант! В сравнение с тези псевдо интелекти, Бойко е Академик!
19
6
цветанов свирката (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Да го лапаш подлога лайняна! Стига сра лайна
32
6
браво Радев (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Наглеците герберисти не са гласували за Радев пък искат да го харесват.Винаги неудобният ще е оплюван и недолюбван.Човекът които казва истината право в очите и коментира окаяното положение на народа си е неудобен за управляващите които искат само хвалби и сладки приказки.Как можаха всичките крадци и мошеници да се съберат в една партия-ГРОБ за народа си
13
21
5 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
По лошо от Плевенлиев.Комунист!
38
15
КАЛАШНИКОВ (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Хей ПРОСТАК, затвори си лайняната уста и спри да плюеш по Президента. Това да не ви е Плевнелиев - послушното кутре.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама