Цветанов: Не е нормално президентът да се обърне към парламента и да каже, че му остава една седмица

19.01.2017 / 12:10 21

Снимка Булфото

Не е нормално един президент, който казва в неговата реч, че ще бъде обединител на нацията, че ще бъде президент на всички български граждани, да се обърне към парламента и да каже остава ви една седмица. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред журналисти във връзка с речта на новоизбрания президент Румен Радев, съобщи "24 часа".

„България е парламентарна република и той трябва да се отнася с нeoбходимото уважение към институцията парламент, както всички ние народни представители се отнасяме с уважение към президентската институция и за нас няма абсолютно никакво значение кой е президентът на страната, от коя политическа формация е избран и предложен, а важно е да изпитваме уважение и респект от президентската институция и заедно между институциите в България да има интегритет“, коментира Цветан Цветанов. Той посочи, че седмичната програма на парламента е доста натоварена. „Вчера имахме възможност да продължим с една добра програма, която е за енергийната ефективност“, обясни той и обърна внимание, че темата за казаните и ракиджиите е вълнувала много български граждани и по тази тема е имало пълна консолидация. „Разбира се Законът за концесиите е изключително важно да бъде приет, защото това е труд на експерти, народни представители, на съответните институции в продължение на 6 месеца“, коментира председателят на ПГ на ГЕРБ. По думите му този закон ще даде възможност за повече инвестиции и перспектива за икономиката.


 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
6
Мари Хуана (преди 7 години)
Рейтинг: 10314 | Одобрение: 4759
Истината каза генерала! Мен ако питат и една секунда ви е много! Гняв
5
1
Blue hills (преди 7 години)
Рейтинг: 28900 | Одобрение: 12685
Не е нормално ти още да не си зад решетките! Гняв
30
2
gugutka (преди 7 години)
Рейтинг: 51000 | Одобрение: 22405
Искам и на теб, Цветанов да ти пстава една седмица до затвора.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
35
3
Варна (преди 7 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
Кво скача Цветанов сякаш са му казали че му остава една седмица живот. Егати паниката
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама