Цветанов скочи остро на президента Радев, защото може да събори ГЕРБ и да назначи ново правителство

13.11.2018 / 08:56 43

Вторият най-силен човек в ГЕРБ Цветан Цветанов нападна остро президента Румен Радев при гостуването си в студиото на сутрешния блок на БТВ.

"По повод този законопроект за застраховките президентът прави такива внушения, за които не му прави чест. Тези, които имат стари автомобили, били най-ниският социален статус на обществото. В цяла Европа се ограничава дизеловото гориво и се ограничават тези автомобили. Нормално е да се вземат мерки. Този законопроект за старите автомобили се обсъжда от 5 години. Искаме да направим законодателство, което има в развитите европейски държави. Президентът Радев или не познава закона, или е популист, или иска да тласне държавата в хаос, защото един президент да си позволи подобно невежество, означава, че ти си извън реалната ситуация в страната. Трябва да носи отговорност като институция. На всики им е ясно, че той тласка държавата към предсрочни избори, за да може да назначи служебен кабинет и да може да си прави това, което направи в неговия кпатък период - взимането на еднолични решения. Какво направи от онзи служебен кабинет? В рамките на тези три месеца,в които той управляваше с подкрепата на БСП, имаме по-малка събираемост, имаме определяне на тъмно участниците в модернизацията на българската армия със самолетите и искаше да тласне държавата със задължения. Коментарът на Радев за този законопроект показва неподготвеност и непознаване на начина, по който се гласуват законите в този парламент", коментира Цветанов.
"Темата за достигането до 1000 лева на гражданската застраховка - нама такова число. Днес Менда Стоянова ще поиска среща с президента. Да каже има ли капацитет да поеме тази информация и каквото каже това ще направим, но след това той трябва да носи отговорността. Ако каже, че ще наложи вето, спираме законопроекта. Но когато фалира някоя компания и настане по-голям хаос, той ще е виновен", допълни Цветанов.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
11
4
Blue hills (преди 6 месеца)
Рейтинг: 20118 | Одобрение: 10383
цеци, олигофрен такъв, теб отдавна не те чета, а когато те видя по тв сменям канала. единствената ми мисъл при вида ти е зад решетките! и нали занете, че ще черпя целия бар, ако този някой ден го опандизят!!!
27
2
Yann (преди 6 месеца)
Рейтинг: 30396 | Одобрение: 13471
Цветанов, един барел през 2013г е бил средно около 100 долара, при среден курс от 1,50лв= 150лв. Сега един барел е около 70 долара, при курс от 1,70лв.=119лв. Разликата е повече от 20%. Нещо не ти е силна математиката. Като обяснението за парите за 6-те апартамента ти се получава.
НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.
51
8
kris (преди 6 месеца)
Рейтинг: 151162 | Одобрение: 59017
Aбе, кривоглавия кифоч, като сравняваш Европа, направете и българските заплати като европейските.......! Хората ще си купят нови коли тъпанарино......!! Като вдигнете данъка, по-чист ли ще стане въздухът, идиотино......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама