Цветанов за атентата на 11 септември: Ужас, каращ ни да осъзнаем колко свирепи могат да бъдат враговете на демократичния свят

11.09.2019 / 08:43 5

Снимка Булфото

"Днес почитаме паметта на жертвите на кървавия атентат от 11 септември 2001г. и на онези, жертвали живота си в спасителните акции след атаките". Това написа Цветан Цветанов в профила си във Фейсбук по повод възпоменанието, което ще се проведе днес в САЩ, предаде новини.бг.

"2 977 загубени човешки живота на възраст от 2 до 85 години, за 102 минути след първия удар в Северната кула на Световния търговски център и двете кули близнаци са в руини. Тази статистика е само един малък фрагмент от ужаса на терористичните атаки на 11 септември 2001г. Ужас, който ни накара да осъзнаем колко свирепи и безкомпромисни могат да бъдат враговете на демократичния свят и начин на живот. Показа ни и колко по-тясно и по-ефективно трябва да работят службите и правоохранителните органи помежду си на международно ниво, за да може не само да противодействаме, но и да предотвратяваме бъдещи атаки срещу евро-атлантическото пространство и неговите ценности.

Осемнадесет години след атентата мерките за сигурност и опитът на правоохранителната общност в борбата с тероризма са се увеличили, но и заплахите стават все по-сложни и многолицеви. Затова е важно заедно с нашите евро-атлантически съюзници и партньори да продължаваме да работим в името на сигурността на гражданите по начин, който да съхранява демократичните свободи и права, да работим за една сигурност, базирана на ценности и взаимно доверие!", пише още той в поста си.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
2
Ванката (преди 10 месеца)
Рейтинг: 5366 | Одобрение: 1996
Некси или колектор или как се зовеш сега хайде виж Бини как е със любимите ти хамериканци ;) Ама толкова продажни, като теб има ли другаде не знам?!?!?
Да бъдеш или да не бъдеш, това е въпросът!
6
1
Голям праз (преди 10 месеца)
Рейтинг: 9550 | Одобрение: 2965
"Ужас, каращ ни да осъзнаем колко свирепи могат да бъдат враговете на демократичния свят" - Ами и ти си един от враговете на ДЕМОКРАТИЧНИЯ СВЯТ,  ти си за СВОБОДИЯТА и БЕЗНАКАЗОНОСТТА!!!!!!!!
10
1
Ванката (преди 10 месеца)
Рейтинг: 5366 | Одобрение: 1996
Ушето нещо не е в час. Хамериканците си го спретнаха за да тръгнат на свещен джихад за петрол ;)
Да бъдеш или да не бъдеш, това е въпросът!
12
2
ДИВАКА (преди 10 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
ГУЛИЯТА,НЕЩО ТОТАЛНО СИ СЕ ОБЪРКАЛ..КАК МОЖЕ ТАКА ДА ОБИЖДАШ..ЦРУ ..ВРАГОВЕ НА ДЕМОКРАТИЧНИЯ СВЯТ..А МОЖЕ И ДА СИ ПРАВ..ВРАГОВЕ СА НА РУСИЯ И НА НОРМАЛНИЯ СВЯТ,КОЙТО ИСКА СПОКОЙНО И В МИР ДА СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА..И НЕ 9 СЕПТЕМРИ ДОНЕСЕ БЕДСТВИЕ НА НАРОДА ,А ПРЕВРАТА 1989 ГОДИНА НИ НАПРАВИ РОБИ НА ЕДНИ КРАВИ И ГЕЙОВЕ..ТОТАЛИТАРНИ СА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ..ПРЕДИ ШРЕК,ДРУГИТЕ ПОНЕ СЕ ПРАВЕХА НА ДЕМОКРАТИ..ЗА ТОВА ПОЛИЦИЯТА ВЪВ ВАШИЯ "ДЕМОКРАТИЧЕН" СВЯТ Е ПОВЕЧЕ С ДВА ПЪТИ ОТ АРМИЯТА..ОПАЗВАТЕ СИ ВАШИТЕ КРАЖБИ,А НЕ НАШИЯ ЖИВОТ..НА НЕГО ВИЕ ПЛЮЕТЕ ОТ ВИСОКО..ВПРОЧЕМ ВИЕ СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ СТЕ НА ВИСОКО ОТ АПАРТАМЕНТИТЕ СИ..ВСЪЩНОСТ ПЪЛЗИТЕ ПРЕД ГОСПОДАРИТЕ СИ..БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ ЗА ВЕКИ ВЕКОВ..АМИН..Изплезване:devil:Ухилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама