Цветанов за мюфтийството и за това дали атентаторът от Нова Зеландия е бил в България

15.03.2019 / 17:42 3

С темата за атентата в Нова Зеландия започна предаването "Лице в лице" тази вечер с гост в студиото Цветан Цветанов. Водещата запита лидера на ГЕРБ за българската следа и надписите на кирилица върху оръжието.


"Подобен терористичен акт показва, че тук е имало сериозна подготовка. Службите трябва да отговорят дали този човек е посещавал региона ни. На по-късен етап ще се направи извод дали е имало лица, които са му помагали. 

И да имам информация дали е бил в България, тази тема трябва да бъде обсъдена в съвета по сигурност към МС, ще се предприемат всички необходими действия.", отговори гостът.

"Събудихте ли се, г-н Цветанов?", попита Ризова по повод думите на Марешки, че иска "Да събуди" правителството.
"Имаме среща с г-н Марешки, ще говорим, това е нещо нормално. Ще говорим по здравната програма, социална политика, икономика, инвестиции.", беше отговорът. 

До 10 години мюфтийството трябва да направи координация с НАП и да се погасят тези задължения. Няма да бъде от субсидията - тя е за възнагражденията на духовните лица. Важно е да се плащат заплатите, но и осигуровките. Това отсрочване ще даде възможност да се заплатят задълженията. Аз няма да стана мюсюлманин, но уважавам всички вероизповедания", разясни гостът. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
17
7
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 151161 | Одобрение: 59016
ГЕРБерасите оправиха България и дойде ред на Нова Зеландия......!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
19
6
Yann (преди 2 месеца)
Рейтинг: 30396 | Одобрение: 13471
Тоя патологичен лъжец вече почна да се обърква от собствените си лъжи. ГЕРБ прави всичко възможно да загуби евро изборите за да предизвика нови парламентарни, които също да изгуби и да истави новите да се оправят с лайната, които насраха през последните 10 години. Новите ще се издънят, щото трябва да плащат мурафетите на тиквата и цвинокио, след което тоя долен чвор пак ще дойде на власт.
НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.
10
5
ДИВАКА (преди 2 месеца)
Рейтинг: 29743 | Одобрение: 1093
АБЕ,ГУЛИЯ..Я ИДИ ДА ТИ РЕЗНАТ ПАТКАТА В ТУРЦИЯ И ПРИЕМИ ВЯРАТА..ВЗЕМИ ПРИМЕР ОТ СЛЪНЧО..САМО НА ДУПЕ РАСТЕ..ПОСЛЕ ЩЕ ТИ Е ЛЕСЕН "РАЗГОВОРА"  С ДОГАН..ИзплезванеУсмивкаУхилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама