Цветлин Йовчев: В руската версия за атентата срещу Дугина няма логика

23.08.2022 / 18:45 5

кадър bTV

Редактор: Веселин Златков

Бившият шеф на ДАНС и вътрешен министър Цветлин Йовчев постави под съмнение руската позиция, че украинка е извършител на атентата срещу Даря Дугина. Той заяви, че изявлението на руските власти е прибързано и няма факти, които да го подкрепят.

Не мисля, че с 12-годишната си дъщеря тази украинска гражданка ще отиде да взривява автомобил, заяви Йовчев. Той коментира, че няма логика и в тезата, че атентатът е насочен точно срещу Дугина, а негова цел не е баща ѝ, Александър Дугин.

Според Цветлин Йовчев, атентатът няма да повлияе съществено на конфликта в Украйна. Той направи прогноза, че войната няма да има развитие в следващите месеци и ще се проточи дълго. Ако държава от НАТО бъде въвлечена в конфрликта, за България може да настъпи и реална военна заплаха, допълни той.  Йовчев коментира също, че страната ни не трябва да отива на преговори с „Газпром” без алтернатива, защото ще бъде подложена на унижение.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
4
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Че как един от най-некърните ни шерифи няма да се изкаже?! 😎 Не може да пропусне. В цял свят полиция и служби разкриват престъпления и търсят мотив, сал наш Цвети нищо не разкрива и търси логика в престъплението. То и затова МВР-то ни ДАНС бяха в окаяно състояние по негово време. 😌 Не мислел, завалията, че някаква си украинла ще отидела да взривява автомобил! Баси, корифей на мисълта! 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
0
8
Чичкото (преди 1 годинa)
Рейтинг: 81735 | Одобрение: -4765
Аман вече Спрете с тази Дугина За умрелите или хубаво или нищо Прехранвате се за нейна сметка нещастници
Истината преди всичко
9
0
Off Road (преди 1 годинa)
Рейтинг: 20899 | Одобрение: 5429
Още един на хранилката. Все някога ще дойде видов ден.
0
6
MrBean (преди 1 годинa)
Рейтинг: 129273 | Одобрение: -1637
Мооооозък! А по негово време КГБто не тровеше ли наред?
6
1
Серж (преди 1 годинa)
Рейтинг: 149079 | Одобрение: 28874
И този ли нещастен послушник се изака авторитетно? Я си спомни, колко хора с опит и знания напуснаха, докато ти беше шеф на ДАНС и министър!...Некадърен, надупеняк!...Болест

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама