Цяла България говори за рецептата на Гатьо от Хелс Китчън

17.03.2024 / 16:22 3

Гатьо явно е усетил, че да си инфлуенсър е по-сладко от това да си охранител. По своя уж простоват, но иначе доста хитър начин, той яко се е захванал с това занимание.

И резултатът е налице. Гатьо много тарикатски даде първата си мега проста рецепта как се готви ориз по време на интервю в сутрешния блок на Нова в неделя.

В студиото се разигра сценка със синоптика Ники Василковски, който се появи с шапка на готвач, но призна, че може само да пържи яйца и прави палачинки.

На Гатьо само това му трябваше

да се включи и да открадне ефира със следния монолог:

“Аз ще ти кажа как да направиш ориз, човек! Вземаш една чаша ориз, слагаш го в тенджера, измиваш го 7 пъти, изцеждаш го много добре, слагаш 2 чаши вода, слагаш капака на тенджерата, пускаш го на макс. Чакаш го да заври, разбъркваш го едни път. Ако искаш може да сложиш бульончета вътре - пилешко, телешко, става уникално! Включваш на 1, чакаш 15 минути и вадиш и ядеш!”

Продължение в https://vihrogon.bg/oriz-po-gatovski-rejndzharat-ot-hels-kitchan-stava-top-influensar/



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
666 (преди 1 месец)
Рейтинг: 21993 | Одобрение: 6023
Кой е палячото?!?
3
1
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 342199 | Одобрение: 55144
Китайците в ужас.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
1
уйчо (преди 1 месец)
Рейтинг: 91460 | Одобрение: 840
Не че нещо, но такъв дисбаланс между бицепс и предмишница е доста грозна работа.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама