Цяла Варна чака да бутнат "Максуда"! Ето какво стана на мястото

11.08.2015 / 10:30 17

Кметът на „Младост“ Христо Христов остана учуден, че днес предиобед е трябвало да събарят къщи в ромския квартал „Максуда“. Подобна информация изтече от протестиращи против строежа на социален блок за роми във „Възраждане“. Някои от тях дори стояха от 8 часа до дерето в квартала, за да станат свидетели на събитието.

„Явно протестиращите не са добре информирани. Никой не е казвал, че днес ще събаряме къщи на ромите. Заради организационни проблеми това ще стане другата седмица“, уточни за petel.bg Христов. Както е известно, от община Варна са издали заповед за бутане на 61 ромски къщи, тъй като са незаконно построение върху частен имот.

„Ще свършим работата точно за един ден“, уточни Христов.

Според кулоарна информация багерите и фадромите ще нахлуят в „Максуда“ в понеделник предобед, но няма да е изненада, ако това стане и по-късно през другата седмица, след като въпросното събаряне вече се отложи четири пъти.

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
khm (преди 8 години)
Рейтинг: 43161 | Одобрение: 16296
Да бе, ще ги съборят как не. Тая песен се пее на нов глас през някой и друг месец. Съвсем целенасочена е. Най-многото, което евентуално може да видим е да съборят няколко от най-мизерните коптори покрай пътя и да се афишират яко по медиите. Само че сто на сто тихомълком ще се осигурят компенсации и жилища на изгонените, но това няма да се афишира никъде. Важното е да се печелят гласове. 
25
0
bgkrediti (преди 8 години)
Рейтинг: 436 | Одобрение: 166
Искаме също и финансова ревизия на палатите от Игнатиево! Ако не могат да докажат произхода на парите - солена глоба и изземване!
16
0
Анoнимен (преди 8 години)
Рейтинг: 6940 | Одобрение: 2585
Явно и целенасочено се плашат мангалята, защото наближават избори и им се иска да припечелят някой друг глас. Останалото е PR акции, работа не се върши.
31
0
1007 (преди 8 години)
Рейтинг: 13097 | Одобрение: 4652
всичко що е незаконно да се събаря !!!! мръсна сган циганска !!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама