Цялата Станчова алея в Морската градина може да се срути! Спират колите до Крайбрежната алея

04.05.2015 / 16:44 17


Силно застрашена е алеята до "Карин дом", заявиха от отдел "Бедствия и аварии". Опасността не е преминала, както "Петел" съобщи продължават да падат скални маси.

В момента зоната от четвърта буна до завоя към плажната алея е ограден с обезопасителни ленти. Започва затварянето на алеята под "Карин дом" и засегнатата плажна зона с пътни знаци , което ще продължи може би около седмица.

Очаква се пътят до басейна да бъде отворен, за да може заведенията да бъдат зареждани безпроблемно.

Специалисти от Гео защита оцениха на място щетите, след което ще се проведе съвещание за решаване на действията от тук нататък.

Като причина за свлачището от отдел " Бедствия и аварии" посочиха подпочвените води.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В "ПЕТЕЛ"!
 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

https://linktr.ee/duvar.kagidi

2
4
cky2k (преди 7 години)
Рейтинг: 1967 | Одобрение: 187
Вриянтите са няколко, единия е до преди няколко дни рязаха клони и дървета, друг е, че може бай Станчов да се е обидил на някой защото продават табакерата за енфие на дядо му. 
Гроздобера ли настъпи, та не си си мил гъза? Чешейки го много пъти пълниш гащички с лайна Не е нужно да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш да си ги завреш в носа? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Свикнах с твоята походка вече мога да прозра що не можеш да извадиш пръстите си от гъзъ. Та нима кога си чоплиш с усърдие в нослето, вадейки сополки гъсти си ги буташ в дупето? Пак настъпи гроздобера и ти пак не си си мил гъза, чешейки го още много пълниш гащите със зърна. Знаеш не е да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш с опитите в гъза? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Не мога защото аз съм много нечистоплътен мъж. Лапни го и здраво го дръж.
6
8
mopper (преди 7 години)
Рейтинг: 333 | Одобрение: 53
Стига сте всявали паника, чудо голямо!
5
4
plabov1080 (преди 7 години)
Рейтинг: 48778 | Одобрение: 3988
Най-сетне да спрат и колите...Нали не е решение на кмета...
plabov

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама