php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Така е във Варна! Детски площадки се превръщат в кочина. Жителите си ги чистят сами. Готвят протест

15.06.2015 / 11:26 24

Сигнал във връзка с проблема за системното непочистване на детски площадки и площите около тях, ни изпрати читател на "Петел". В конкретния случай става дума за район "Приморски" във Варна, до Червения площад. Ето какво но пише човекът, който ни прати и снимки:

"Пиша Ви във връзка с проблема за системното непочистване на детски площадки и площите около тях. В нашия квартал, както предполагам и в повечето във Варна, детските площадки не се почистват редовно. В доста от случаите се налага ние като граждани и родители да вършим тази работа.

В конкретния случай става въпрос за детска площадка в центъра на Варна намираща се на ул. "Ген. Паренсов" и ул. "Княз Николаевич", която не е почиствана от 15 дни. Четири пъти се организирахме и я почистихме сами, но идва въпроса кой не си върши работата. Лично аз като гражданин съм подавал 3-4 сигнала, които се входират в Община Варна, но резултат няма. Разбира се, се обърнахме и към почистващата фирма "Адиан", от която ни казаха, че конкретният обект се почиства от Общинско предприятие "Управление на проекти и озеленяване" с управител г-н Стоян Аргиров.

Опитахме се да се свържем с него, но за съжаление безуспешно. Тъй като не ни останаха никакви други варианти, решихме да пратим сигнала до вас и да ви уведомим, че ако Община Варна продължава да бездейства, с цел да запазим здравето и живота на децата си, ще преминем към протестни дейтвия. Предстои и събирането на подписка за оставката на г-н Аргиров", пише читателят ни.

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
Losh (преди 6 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Чайка е най хубавият квартал който е и до морето , не може това да продължава така , не простести НА ВОЙНА !
7
5
Az (преди 6 години)
Рейтинг: 338 | Одобрение: 88
Интересна ситуация - на детските площадки играят деца /включително и тези на читателят/, сядат майки с колички, които си пият кафето или бирата, но заедно с това ядат или преобуват децата си, а вечер сядат възрастните хора от квартала по пейките. Та въпросните недоволни родители трябва да видят какви ги вършат децата им по площадките - освен, че самите те замърсяват, палят боклуците, ритат кошчетата, трошат люлките и пързалките, чупят дори пощенските кутии. Когато човек има някакви претенции, преди това трябва да осмисли собственото си поведение и това на децата си! Господинът ми е ясен - решил е да вземе своите 5 минути слава, както е модерно в момента...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik