Такава сватба никога не е имало в Брежани, Поли и Иван сътвориха нещо невиждано!

11.07.2018 / 17:38 1

Снимки: Струма

Една нестандартна, приказна, горска и вълшебна сватба вдигнаха младите влюбени Поли и Иван Иванови от симитлийското с. Брежани. 250 човека бяха част от най-щастливото събитие в техния живот, пише struma.com.

Осем месечна подготовка бе нужда на младото семейство за направят всичко, както са мечтали. Поли е строителен инженер и работи в Благоевград а Иван е финансист магистър и се развива в частния бизнес. Кумове бяха Влади, който е един от най-добрите приятели на Иван и пръв братовчед на булката, а кума стана сестрата на младоженеца Алекс. Горди, родителите им Даниела и Борислав Иванови и Спас и Антоанета Николови, едва сдържаха сълзите си от радост през целия ден.

Хората от селото се събраха на центъра, за да видят красивата булка и младоженец, като последваха дълги хора, наздравици и поздрави. Младото семейство сподели, че още миналата година са щели да кажат заветното "Да" но са изчакали своята любовна дата 7.07, тъй като преди шест години именно на тази дата признали чувствата си.

За да направят своя ден още по-незабравим Иван и Поли решиха цялата им украса да бъде в етно мотиви, а фотосесията им бе направена в гората над с. Брежани. Гостите бяха очаровани от идеите на младите и споделяха,че на на по-приказна сватба не са присъствали. Заветното "Да" също си казаха в родното село. Купонът продължи в хотел "Орбита" до ранни зори, така сватбата им бе 24 часова.

Първият брачен танц бе на любимата им песен "Тез очи зелени". Един от най-интересните моменти и изненада за всички гости бе, когато зазвуча народната песен "Стамена", а двамата младоженци се появиха с елементи на народни носии и затанцуваха Веднага към тях се присъединиха някои от гостите, които професионално танцуват народни танци. Бурни аплодисменти и поздравления последваха за поредната оригинална и нестандартна изненада.. Всичко от с. Брежани са известни с танцовите си умения и го доказаха за пореден път. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама