Таксиджия герой извадил шофьора от размазания Фолксваген, помагал до идването на линейката

12.01.2018 / 18:49 1

Снимка: Флагман

Таксиджия, който станал свидетел на бруталната катастрофа между автобус на Юнион Ивкони и Фолксваген Пасат, оказал първа помощ на пострадалите. Той е станал пряк свидетел на сблъсъка. Водачът на жълтата кола бил в района на Технополис, когато изведнъж чул силен удар, съобщава "Флагман".„Чу се жесток удар и видях как автобусът влачи колата по цялото кръстовище. Отнесе я чак до близката градинка. Веднага слязох от таксито и се втурнах да помагам с каквото мога. Когато пристигнах там, гледката беше ужасяваща. Шофьорът на немското возило – млад мъж на около 30 години, беше облян в кръв, но в съзнание и контактен. Човекът до него също беше пострадал, но той бе видимо по-добре от приятеля си“, разказа таксиметровият шофьор, пожелал да остане анонимен.

Той уточни, че пострадалият мъж бил изпаднал в шок и дори не осъзнавал какво се случва около него. „Искам да се обадя на приятелката си“, едва мъмрел младият бургазлия. Таксиметровият шофьор успял да го убеди да изчака пристигнето на линейката, която била повикана вече от свидетели на мелето.

Междувременно се появил и шофьорът на автобуса на Юнион Ивкони, който тичайки към автомобила, се хванал за главата, когато видял какво се е случило.

„Изглеждаше видимо притеснен, направо в шок. Дано да са добре хората“, разкриха други свидетели на сблъсъка. 

Междувременно от УМБАЛ „Бургас“ потвърдиха, че в спешното отделение са настанени двамата пострадали. В момента тяхното състояние се изяснява.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
brawo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Браво на човека....ама аз като чета не разбрах каква първа помощ е оказал????? Малко драскача-журналист може ли да обясни???
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама