Таня Скринска: Българинът може да намери как да манипулира и машинния вот

24.11.2022 / 16:47 0

Редактор: Александър Дечев

Кадър: "Нова телевизия"

Бизнес дамата Таня Скринска смята, че хартиените бюлетини не трябва да бъдат връщани, след като вече сме направили следващата крачка с машинното гласуване.

"Със сигурност има хора, които са против машините, както има и хора, които са против хартиените бюлетини. Това го възприемам като право на избор. Но ние вече преминахме върху изцяло машинния вот. Следователно, предвид факта, че през март най-вероятно ще има пак избори, точно в този момент, говорейки само за начина на гласуване, партиите на практика радикализират българското общество. Нашето общество от ковид пандемията досега само чертае разделителни линии помежду си.  Това е тема, която досега ни противопоставя. И единия вид гласуване, и другия вид гласуване имат своите предимства и своите недостатъци. Тези неща трябва да се видят внимателно - пропуските къде са, и да бъдат решени. Как да се броят, да се броят ли. Нали разбирате, че ние сме изключително изобретателен народ и ако сме намерили начин да манипулираме хартиения вот, ще намерим начин да манипулираме и машинното гласуване. Затова не трябва да има това връщане на хартията. То е излишно. Сигурна съм, че не е сега времето за тези разговори", каза тя в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия". Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама