Търговско-сервизен център FORD TRUCKS отвори врати във Варна

08.12.2017 / 11:07 1

С изискано тържество Ford Trucks и Булавто АД откриха нов търговско-сервизен център FORD TRUCKS във Варна.

Лентата бе прерязана от областния управител на Варна г-н Стоян Пасев, кмета на  район „Младост” г-н Христо Христов, изпълнителният директор на Булавто АД г-н Петър Лефтеров и неговото семейство, вице-президентът на FORD OTOSAN г-н Ахмет Кънай, търговският директор на FORD OTOSAN г-н Емрах Думан и генералният мениджър на Булавто-Ford Trucks г-н Виктор Вилку.

На официалната церемония присъстваха също представители на Общинския съвет, кметове на общини, представители на бизнеса и партньори на „Булавто“ АД.

„Варна е със специално значение за нас, тъй като е роден град на Булавто. Този център е част от създаването на мрежата и третият в България след тези в София и Бургас. Догодина ще бъдат открити още два центъра  - в Пловдив и Стара Загора”, заяви г-н Вилку. Той допълни, че най-голямото им предимство са екипът – изключителни професионалисти и хора с много опит, които правят компанията различна, мениджмънта на Булавто, мрежата, която създават, и разбира се, подкрепата на FORD OTOSAN.

Г-н Петър Лефтеров пък разкри защо са избрали FORD TRUCKS за свой партньор.  „Харесаха ни няколко неща. Впечатли ни техния слоган „Да споделим товара“. Харесаха ни продуктите им, както и идеите им за развитие на сервизната мрежа. Много са иновативни. В момента например инвестират 1 млрд. долара в нова кабина, което е изключително висока цена, тъй като все повече шофьорите определят какъв камион да купят собствениците на транспортни фирми. Тъй като шофьорите “живеят“ в кабината на камиона,  е изключително важно да харесат кабината, а в момента тази кабина не е най-добрата. Затова FORD TRUCKS инвестират този милиард. Кабината ще е готова през 2018 година и в Хановер ще кандидатстват за камион на годината”, заяви г-н Лефтеров.

Разбра се още, че производителят на товарни автомобили има за цел да засили присъствието си на българския пазар и да разшири мрежата си в страната, като се очаква до края на 2018-та тя да покрие напълно 5 от 6-те най-големи града в България. Амбициите пък на една от водещите автомобилни компании в България – Булавто АД, е разширяване на гамата от продукти.

Предпочитани от строителните предприятия, камионите на Ford Trucks предлагат високо качество и издръжливост, при ниски първоначални инвестиции и оперативни разходи. Популярните модели на Ford Trucks, в това число влекачите 1848T, 3-осни самосвали 3542D (6x4) и 4-осни самосвали 4142D (8x4) могат да бъдат произведени с различни скоростни кутии и кабини, според мисията и нуждите на клиента.

Ford Trucks е регистриран търговски бранд на компанията Ford Otosan за тежкотоварни автомобили. Гръбнакът на глобалната продуктова стратегия на производителя са доказаните резултати на камионите Ford по отношение на качество, издръжливост и ефективност. В момента Ford Trucks работи в Източна и Централна Европа, Близкия Изток, Африка, Русия и страните от ОНД общо в 25 страни и продължава да разширява своята глобална мрежа на 3 континента, като цели до 2020 г. да обхване 50 страни.

Булавто АД представлява на българския пазар световни марки в автомобилната индустрия и предлага широка гама от продукти, включваща леки автомобили, пълната гама товарни автомобили, автобуси, противопожарни и автомобили със специално предназначение. Фирмата произвежда различни видове надстройки  за товарни автомобили.

Вече 25 години Булавто АД дава УСПЕШНИ РЕШЕНИЯ В ТРАНСПОРТА.

Успехът на групата в автомобилната индустрия, професионализмът и ориентираният към клиентите подход позволяват успешното популяризиране на Ford Trucks в България.

 

Адрес на търговско-сервизния комплекс във Варна: бул. „Владислав Варненчик” №262

За контакти в интернет - сайт на Ford Trucks: www.fordtrucks.bg

 

 

 

 

*рекламаПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама