Търновец живя година с две законни съпруги

04.12.2014 / 22:59 1

Търновец живял повече от година като многоженец с две напълно законни съпруги. Нашенецът имал два регистрирани брака - в България и в чужбина, и две съпруги, които не се познавали помежду си. А след като се запознали, и двете го напуснали, пише monitor.bg.

С Пламена изкарал 5 месеца42-годишният Милен е два пъти развеждан. Преди две години се запознал с Пламена (б.а. - имената на жените в историята са сменени) и след кратка връзка двамата сключват брак. Пет месеца по-късно Милен уведомява съпругата си, че ще замине за Норвегия да работи като строител, а като се установи, ще вземе и нея. През първите месеци двамата всяка вечер разговарят по скайпа с часове. След това разговорите им стават все по-редки. Мъжът обяснявал, че шефът му го държи до късно през нощта да работи. Един ден контактите им прекъсват напълно. В продължение на месеци жената не знае нищо за съпруга си. През пролетта на тази година Милен изненадващо отново се обажда. Обяснява, че бил останал временно без работа и нямал пари да си плати интернета. Съобщава, че е взел отпуска и я кани да му гостува в Норвегия. След кратко колебание жената се съгласила. Двамата изкарали десетина дни заедно.Боряна го изненадалаЕдин ден Милен бил повикан от шефа си да работи извънредно. На излизане забравил мобилния си телефон в квартирата. Малко по-късно на телефона се получил SMS със съдържание: „Скъпи, писна ми в България. Чакай ме днес. Целувки.” Пламена прочела есемеса, изтрила го и решила нищо да не казва на съпруга си. Впрочем не се и наложило. Няколко часа по-късно някой отключил вратата на квартирата и на прага се показала непозната жена. Известно време двете се гледали озадачени. Непознатата проговорила нещо на чужд език. „Аз... не разбирам”, заекнала Пламена. „А, ти си българка. Казвай коя си и какво правиш в дома ми”, също минала на перфектен български непознатата. „Аз съм на гости на съпруга си, а ти коя си и откъде накъде това е твоят дом”, разгорещила се Пламена. „Аз съм Боряна и съм съпруга на Милен”, отговорила непознатата. „Това е невъзможно. Аз съм съпругата му”, изумено отговорила Пламена. След първоначалните искри двете жени седнали и започнали да изясняват ситуацията.Любовен триъгълник през 2600 кмЗа огромна изненада на Пламена, оказало се, че Боряна действително е съпруга на Милен, като бракът им е сключен в Норвегия. Станало ясно също, че Милен и Боряна поддържали любовна връзка още от България, когато той вече бил женен за Пламена. Когато заминал за Норвегия, мъжът обещал и на двете да ги вземе при себе си, но след време взел само любовницата.Пристигането и нанасянето є в квартирата му съвпадало с времето, когато той престанал да разговаря със съпругата си по скайпа. Без да се смущава, че има брак в България, Милен сключил втори в Норвегия. Вечерта като се върнал, двуженецът бил посрещнат с викове от съюзилите се срещу него съпруги. Те му заявили, че искат развод, което по-късно се и случило. Така от 2 стола мъжът останал на земята. А може би не. Според Пламена не е изключено в Норвегия той да е успял отново да омотае главата на поредната наивница и да консумира вече петия си брак.


Коментари
Коментирай чрез Facebook

https://linktr.ee/duvar.kagidi

1
0
cky2kbg (преди 7 години)
Рейтинг: 342 | Одобрение: 102
Просто няма как да стане. Освен ако някой не е разбрал, съвместно съжителство в Норвегия е равносилно на брак. А за официален брак се изисква документ от България, че си неженен, разведен ... без този документ просто забрави.
Cky2k BG

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама