Търсят доброволци за разчистване на последиците от урагана във Варна

19.11.2023 / 11:20 3

снимка: Аз Вярвам и Помагам, фейсбук

След среща с кмета на Варна е станало, че има нужда от доброволци, които да помогнат в разчистването на града след бурята. Става дума конкретно за малките улички, където няма да е необходина сериозна техника.

Ето какво обяви инициаторът Владислав Николов

"Варна е нашият дом и ние няма да я оставим! След разговор с кмета на Община Варна Благомир Коцев аз Vladislav Nikolov споделям, че обмисляме да организираме доброволци, които да се включат в разчистването на град Варна причинени от урагана!

Обиколих не малко улици и виждам проблеми и ситуации, които мисля, че можем да се справим, а големите проблеми да оставим на фирмите и професионалистите от пожарната!

Ние не сме професионалисти и познаваме своите възможности, но заедно с това сме хора граждани, които милеем за обществото, защото всички сме едно цяло!

Моля не ми казвайте, че Общината ни е длъжна и че има много пари, бюджет, техника, хора на заплата и други подобни! Аз съм част от обществото и обществото е моето семейство!

Именно в тази връзка моля всеки от Вас, който има желание и възможности да се включи!
На този етап изчакваме организация в която да подходим концентрирано и най-вече с внимание, че безопасността е на първо място!

Моля всеки от Вас, който прояви желание да пише в коментар в кой квартал може да бъде полезен!

Идеята е да се разделим на няколко групи по различните квартали в помощ на всички кметове по райони!

Желая здраве и сили на всички, които вече са засегнати и имат не малко здравословни и материални щети!". За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
Серж (преди 1 седмица)
Рейтинг: 126808 | Одобрение: 23348
А при евентуална злополука с доброволци, КОЙ ще поеме отговорността и КОЙ ще плаща обезщетения? Че всички виждаме, колко е силен вятърът все още....Може би въпросният Vladislav  Nikolov, дето не знае да си пише името на кирилица още?...:wassat:
2
2
ас (преди 1 седмица)
Рейтинг: 139310 | Одобрение: 22285
прво трябва т доброволци после стойте си в къщи???? тука забелязвам някаква нотка на шизофрения или тотална липса на комуникация. и съм напълно съгласен с пекаря време всичките политиески назнаения да излязат на вън и поне един за един ден да си заработят заплатата.
6
1
пекаря (преди 1 седмица)
Рейтинг: 1771 | Одобрение: -69
Най добрите доброволци са работещите служители в Общината. Те трябва първи да дадат личен пример.
ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ, СА НАЙ ДОЛНИТЕ, ЛИЦЕМЕРНИ И КРАДЛИВИ ИЗРОДИ НА ТОЗИ СВЯТ.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама