Търсят какъв е произходът на парите, открити в жилището на Татяна Стоянова

23.01.2015 / 18:12 5

Оперативният екип, разследващ убийството на Татяна Стоянова, проверява какъв е произходът на парите открити в жилището й след убийството, пише „ 24часа”.

Както първи съобщихме при обиск в апартамента на убитата 33-годишна жена бяха намерени няколко плика с пари на обща стойност 4500 лева. Единият от пликовете е с надпис „ Татяна”, на другия има само „ Т”, на трети пише „1500лв.”, каквато е сумата, намерена в него.

Важно е да се разбере дали източникът на тези средства е един, или няколко. За какво тези пари са били дадени на убитата, което може да се окаже ключ към разкриването на престъплението.

Парите едва ли са от заплати, защото община Пазарджик превежда възнагражденията на служителите си по банков път, коментират запознати с разследването. Ако са лични спестявания, събирани в продължителен период от време, Стоянова едва ли ще надписва пликовете с името си.

Заключението на балистичната експертиза, че по Татяна Стоянова е стреляно с преправен за бойни патрони газов пистолет го прави практически непроследим, коментират специалисти по балистика. Газовото оръжие е гладкоцевно и не оставя следи върху гилзите, както оръжията с нарезни цеви.

Татяна Стоянова беше убита на 12 януари пред гаража си в Пазарджик с пет куршума в главата и тялото. 

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
mitkos77 (преди 8 години)
Рейтинг: 197 | Одобрение: 22
Крадени !!
Съществува български сайт подобен на фейсбук, в който всяко действие, било то харесване,споделяне,качване на снимки Ви носи точки, които след като натрупате можете да си вземете награда ? :) РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ДЪРВЕНИ ИЗДЕЛИЯ И УКРАШЕНИЯ

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама