Тъжно! Настилката във Варна, на която играха едни от най-големите спортни звезди, прогизна от проливния дъжд

05.12.2014 / 16:57 5

Снимка: Румен Сарандев

Дъските от настилката на игрището в Двореца на културата и спорта прогизва от проливния дъжд във Варна. Както е известно, от няколко дни в една от емблемите на града ни тече усилен ремонт, за да може зала "Конгресна" да отговаря на най-новите изисквания и да приеме Европейското първенство по волейбол през 2015 г. Поради тази причина и старата настилка е извадена навън, а вътре текат сериозни строителни дейности.

Случайно или не, от плакати точно към купчината с дъски гледат националите по волейбол, баскетболистите на Черно море, ансамбъла по художествена гимнастика и други спортни звезди, които през годините са жънели купища победи върху това игрище.

Спортна зала е посрещнала десетки световни и европейски първенства, два конгреса на Международния олимпийски комитет и много други големи спортни събития, както и изключително големи състезатели.

Много варненци, които са изживявали страхотни моменти в Двореца, дори се интересуват как могат да се сдобият със седалка или нещо друго за спомен от легендарното спортно съоръжение.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
BG SKY TOURS (преди 9 години)
Рейтинг: 80 | Одобрение: 10
Но, сега ще имат нова.
Най-евтините САМОЛЕТНИ И АВТОБУСНИ билети. 0889709801; 052 500241

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама