Тази история ще ви накара да се трогнете и в същото време да се замислите сериозно

24.03.2018 / 23:16 2

В магазина на една жена влязло 5-6 годишно момче, което искало да купи една кукла, но не разполагало с толкова пари.

Детето гледало толкова тъжно, че спирало погледите на всички. 

- "За какво ти е тази кукла?, попитала жената.

- Сестра ми много искаше такава за Коледа.  

-Аз съм сигурна че дядо Коледа ще и донесе,отвърнала тя.

Тогава момчето и казало че сестра му вече е на небето и дядо Коледа не може да и изпълни това желание, а той иска да даде куклата на майка си, която скоро ще отиде при сестра му…..

Аз не искам, мама да си тръгва,но татко каза че трябва, за да може сестра ми да не е сама и за това искам да и дам куклата, да я занесе при сестра ми…

На жената и спряло сърцето от мъка, и му дала куклата, като му казала, че парите му дори са много. Детето разказало, как се молело през нощта на Бог парите да му стигнат, сега ще мога да купя и на майка една бяла роза, тя много обича цветя.

Тогава жената се сетила за една вестникарска статия преди няколко дни, как пиян шофьор прегазил жена с дете. Момиченцето починало на място, а майката вече няколко дни била в болницата и лекарите чакали семейството да реши дали да изключат поддържащите машини ,тъй като никога няма да се събуди от кома.

Жената е потресена и когато на другия ден чете, че и майката е починала решава да отиде на погребението и да занесе един букет бели рози, спомняйки си желанието на момчето. Починалата майка била положена в ковчега и до нея била поставена куклата, а в ръката и била поставена една бяла роза и снимката на момчето.

В същото време там някъде един пиян шофьор не си и давал сметка за трагедията и изобщо не бил на ясно, колко много е променил живота на момчето отнемайки му любовта на майка му и на сестра му.

Мадлен Алгафари

Сега имате две възможности:

1)  Споделете историята!

2) Не обръщайте внимание и подминете, ако това по никакъв начин не е докоснало сърцето ви….. !

НЕ КАРАЙТЕ ПИЛИ !

SOSnovini.bgСъобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама