Тази вечер във Варна: Протестът "Системата ни убива" се мести пред общината, още камъни ще се трупат на Грамадата

10.10.2018 / 11:08 7

снимка: Милена Пехливанова, Фейсбук

Тази вечер от 17,30 часа, на мястото на палатковия лагер на кампанията "Системата ни убива" във Варна, ще се проведе акция в подкрепа на национален протест в София, пред Министерски съвет. "Всеки от протестиращите, техни близки и приятели, граждани на Варна ще положат камък на съществуваща вече камара пред Община Варна, като символ на решителност на протеста ни", пишат организаторите.

Родители и хора с увреждания продължават да настояват реформите да започнат сега и изискват точни срокове за внасяне на 3-те социални проектозакона в НС, разчети на необходимите финансови средства за обезпечаване на реформата, добра координация между министерствата и незабавни действия за подобряване на състоянието. "Благодарим на гражданите на Варна, които досега бяха съпричастни на каузата ни и ги каним да се присъединят", добавят в съобщението си участниците в протеста "Системата ни убива".

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама