Течните липозомни хранителни добавки на "РондоВитал", разработени по нова технология, са изключителната новост на пазара у нас

11.10.2018 / 15:31 0

Нова революционна технология в областта на хранителните добавки осигурява тяхното пълноценно усвояване от човешкия организъм в по-чист неразграден вид.

Става дума за т.нар. Технология на липозомно капсулиране (ТЛК), която представлява уникален метод, свързан с капсулиране на активното вещество (различни витамини и минерали) в липозоми. Тези липозоми образуват мембрана много подобна на биологичната - тази, която обгражда клетките в човешкия организъм. Тя защитава съдържащото се в нея хранително вещество. По този начин хранителните добавки се "разпознават" и се усвояват директно в клетки, тъкани и органи, където има нужда от тях. Процентът на усвояване е много висок в сравнение с други средства на орално приложение.

Тъй като липозомите формират здраво защитени микроскопични сфери около тяхното съдържание, това прави възприемането им от организма лесно. В тях не присъстват никакви свързващи вещества, пълнители, изкуствени аромати, оцветители, буфериращи агенти, които влизат в състава на други хранителни добавки.

Различни полезни за здравето вещества като витамини, минерали и други добавки могат да бъдат капсулирани в тези липозомни мембрани. Те са създадени по този начин не само за защита на хранителната добавка от неблагоприятните условия в околната среда, но и за целевото осигуряване на хранителните вещества в определени структури на тялото.

Хранителните добавки на "РондоВитал" се усвояват пълноценно от организма и се абсорбират за минути, директно в кръвния поток. Те не дразнят стомаха и достигат в неразграден вид до клетките на тялото и до органите, за които са предназначени.

Течни хранителни добавки предлагани от РондоВитал:

Липозомен Кюърейт (Куркумин) e екстракт от растението Куркума Лонга (турмерик), разработен в лабораториите на Aurea Biolabs. Поддържа нормалната функция на имунната система, черния дроб и храносмилането. Предотвратява депресията. Тъй като притежава мощни антисептични, антибактериални и противовъзпалителни качества, може да се приложи при различни възпалителни състояния на кожата, стомаха; спомага при отслабващи процедури и постигане на нормално телесно тегло; мощен натурален имуностимулатор.

Липозомен Магнезий + Оптинърв е специално разработен комплекс от високо активни минерали, като магнезий, селен, цинк, хром, с добавен таурин. Понижава умората и стреса. Помага за нормалното функциониране на нервната система и мускулите. Допринася за поддържане на нормална психична функция; нормалния синтез на белтъчини и електролитен баланс. Участва в процеса на клетъчно деление; поддържа здрави зъби.

Липозомен Витамин К2/ДЗ допринася за поддържане на костната и имунната система, зъбите, мускулите и нормалното кръвосъсирване. Понижава риска от остеопороза. Допринася за оптималното усвояване на калций и фосфор в организма. Изключително необходим за нормалния растеж и развитие на костите при децата.

Липозомен Витамин С портокал допринася за нормалното функциониране на имунната и нервната система, намалява чувството на отпадналост и умора; особено ефективен при тежки физически натоварвания и спорт. Допринася за образуването на колаген в организма и нормалната функция на кръвоносните съдове. Увеличава усвояването на желязото в организма  и защитава клетките от оксидативен стрес.

Липозомен В комплекс – саше допринася за нормалния енергиен метаболизъм, нормалното функциониране на нервната система и сърцето; регулира хормоналната дейност; понижава усещането на стрес и умора; поддържа нормалното състояние на кожата, зрението, лигавиците. Допринася за нормалната умствена дейност; поддържа нормална чернодробна функция; играе роля в процеса на клетъчно деление и допринася за нормалното образуване на червени кръвни телца.

Всички продукти, предлагани от РондоВитал са произведени в Холандия от фармацевтично пречистени суровини с натурални подсладители – ксилитол и стевия.

www.rondovital.com

https://www.facebook.com/RondoVitalSupplements/

https://www.instagram.com/rondovital/

* рекламаПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама