Теле със сърце на челото в дома на ходжа, жена му го качва във фейсбук

25.01.2015 / 19:27 1

Теле, родено с бяло сърце на челото, удивлява доспатското село Црънча. Собствениците на двумесечното животинче са родителите на съпругата на ходжата в селото Мехмед Кехайов.

"Това е Божа работа. Благословия е за семейството. Телето е белязано от Господ", отсича съпругата на ходжата Руфие Кехайова. Силно вярващата жена е качила снимки на телето във фейсбук, пише 24 часа.

Социалната мрежа се използва много в Црънча, тъй като ходжата поства там проповедите си. Затова необичайната шарка на телето тутакси станала популярна. Снимката приема овации и възхвали към Господа във фейсбук.

Теленцето е мъжко и си няма име. Скоро обаче ще бъде продадено на друг в селото, понеже е обещано още преди раждането му. А казаната дума е закон за нас, въпреки че ни е на сърце то да си остане в семейството, обяснява Руфие.

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
mitkos77 (преди 8 години)
Рейтинг: 197 | Одобрение: 22
Чудо..много е сладко ! :)
Съществува български сайт подобен на фейсбук, в който всяко действие, било то харесване,споделяне,качване на снимки Ви носи точки, които след като натрупате можете да си вземете награда ? :) РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ДЪРВЕНИ ИЗДЕЛИЯ И УКРАШЕНИЯ

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама