Теодора Духовникова: Започнаха някакви ужасни откровения в бг фейса кой бил препоръчал Мария Бакалова. Недейте, наистина

04.02.2021 / 09:53 3

Снимка Фейсбук, Теодора Духовникова

Сляпото преклонение и раболепие пред силните на деня и подценяването на успеха на обикновения човек, който с честен труд и талант постига нещо, е характерно за българската народопсихология, така добре описана от Алеко Константинов и Иван Хаджийски. 

Вредното внушение "Без гръб нищо не става" е дълбоко вкоренено във възпхитанието на българчетата от малки и това отчасти обяснява положението, в което се намира държавата ни.

Поредна жертва на нашенската завист стана Мария Бакалова, чиято звезда в момента грее в САЩ.

Актрисата Теодора Духовникова реши да пресече излиянията в социалните мрежи за това "кой бил в основата" на успеха на колежката й Мария Бакалова, която има номинация "Златен глобус":

"О, не 🙂 Започнаха някакви ужасни откровения в бг фейса, кой бил първи насърчил Мария Бакалова, кой я бил окуражил, кой я бил всъщност препоръчал, кой я бил всъщност лично запознал с Юлиан Костов и после.... Недейте, наистина. Успехът на Мария Бакалова е успех на Мария Бакалова. На нейния талант и на нейната карма. Няма нужда от това.

И друго си мисля- всички, които бяха потресени от липсата на “високо качество” у Борат 2... Ами да. Може и така да е, но киното винаги е било и  ще бъде някаква лична емоция, в която основната роля все пак има зрителя . То за него всъщност е измислено киното. ( нищо че  част от кино дейците  у нас упорито твърдят, особено напоследък, че зрителите нямат значение 🙂 ) Та когато публиката се развълнува и те вземе на ръце ( а също и моментът, съдбата, политическата адженда дори, няма значение) и когато тази публика е навсякъде по света и когато и критиците усетят, че ролята ти вълнува  и е в точното време на точното място- тогава с много талант и много  късмет се ражда това, което днес празнуваме!
Go, go , Мария Бакалова !
Голямо си вдъхновение!"

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
уйчо (преди 3 години)
Рейтинг: 88260 | Одобрение: 105
Аа, чухте ме, добреУхилен
0
1
айки (преди 3 години)
Рейтинг: 24200 | Одобрение: 7685
    оставете жената на мира....типични изявления по български - простотии......
0
2
уйчо (преди 3 години)
Рейтинг: 88260 | Одобрение: 105
"Актрисата Теодора Духовникова реши да пресече излиянията в социалните мрежи за това "кой бил в основата" на успеха на колежката й Мария Бакалова, която спечели "Златен глобус"". Петел, още не го е спечелилаУхилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама