Terminal Café & Lounge – по-различният бар във Варна, който ви пренася в небесната шир

18.05.2018 / 14:40 0

Варна непрекъснато се обновява и ето: в редицата от постижения за избор на клиентите дойде един по-различен бар.

Отворен едва от 4 месеца в сърцето на морската столица, Terminal Café & Lounge ви създава усещане, че сте в сигурната зала на летище в очакване на полет или в трепет от посрещането на  любим човек.

Интериорът е предложен да ви понесе в небесната шир, а облечените като стюардеси сервитьорки и пилоти бармани се грижат като самолетен екипаж за вашия комфорт.

Настанете се удобно и според избора си, се пригответе за „приятно летене”. Досущ, докато очаквате поканата за чекиране, разполагате с време за ароматно кафе или да се освежите със специални коктейли.

Те правят мястото още по-желано, защото са старателно приготвени лично от носителя на наградата Гинес за най-много предлагани коктейли в света - Пенчо Пенчев.

Атмосферата е наситена с емоции от музиката, която съпровожда цялото преживяване. Клиентите на Terminal Café & Lounge могат да се забавляват с музикални стилове в изпълнение на наши певци и със соловото участие на жадна за морето китара.

Terminal Café & Lounge ви привлича и ви обещава да се превърне в предпочитаното ви място за релакс и щастливи срещи, а обстановката предразполага да мечтаете, планирате и се впуснете в екзотични дестинации по въздух.

Автеничното преживяване за клиентите на бара ви създава време за хармония, време за вас, време за лятна разходка и отпускане.

--

За контакти:

Адрес: гр.Варна, ул. „Драгоман” 25

Тел. за контакти: 0889 409 040

Фейсбук: Terminal Café & Lounge

Работно време: всеки ден от 08 до 00 часа.

-

* ПубликацияПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама