Тесла за България! Брюксел ни дава на съд

17.11.2016 / 14:39 8

Не сме изпълнили разпоредби за електронните паспорти и разрешения за пребиваване в чужбина

Европейската комисия дава България на съд, защото не е изпълнила разпоредбите за електронните паспорти и електронните разрешения за пребиваване в чужбина.
Страната ни не е осигурила звено за обмен на пръстовите отпечатъци, които се съхраняват в електронните паспорти и разрешения за пребиваване в чужбина. Те осигуряват на държавите-членки достъп до информацията в чиповете на биометрични паспорти, документи за пътуване и разрешения за пребиваване, издадени от други членки, съобщава Блиц.

Така лишаваме другите държави от възможността за сигурен достъп и проверка на пръстовите отпечатъци, съхранявани в чиповете на българските паспорти.
Също така ЕК предприе наказателни процедури срещу страната ни, защото не е въвела европейските разпоредби за годишните финансови отчети и  безопасността на дейностите, свързани с нефт и газ в крайбрежни води.

ЕС е въвел набор от правила, които да спомогнат за предотвратяване на аварии, както и за бързо и ефективно реагиране при възникването на такива аварии в инсталации за нефт или газ в крайбрежните води. Държавите-членки трябва да гарантират, че предприятията, на които те предоставят лиценз за проучване или производство, разполагат с достатъчно финансови ресурси и имат необходимия технически опит, както и че поддържат на разположение ресурси, към които да се прибегне при необходимост.

Предприятията също така носят пълната отговорност за екологични щети, причинени на защитени видове и естествени местообитания.


 Отвориха къщата, където никой не е живял 30 години: Това, което откриха в нея, наистина ги остави без думи! 

ВЛЕЗ И ВИЖ!

Влез сега в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

 https://www.facebook.com/groups/157731821468957/

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама  http://petel.bg/advertising-rates.html

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Аз съм луд заслепен бойковец, и кото каже бойко, това мисля и аз..... БОЙКО ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЮЕ. БОЙКО ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ.. БОЙКО БОЙКО БОЙКО.. САМО БОЙКО ОЛЕ.. ОЛЕ ОЛЕ.. сега вече сериозно, искахте му оставката и вижте ко стана брюксел веднага ни санкционира.. Ама тъй ше бъде като го няма БОЙКО БОЙКО БОЙКО.. 
4
2
Бойко БорисоФ (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Eто какво става като избрахме Радев за Президент!!! Брюксел започна да ни санкционира. Ако бяхме избрали магарицата на мутрата от чешмите щеше да тече мед и масло. Хак ви е българи!
6
3
Румен Лалов (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Бойкооооо пак се осра-къде са парите за паспортите.Трябва да им се конфискуват имотите да се възтановят парите.
23
1
Karamel (преди 10 месеца)
Рейтинг: 20696 | Одобрение: 10511
И сега кой ли ще му е виновен на Боко? Защото той никога не е!Гняв
15
1
бай Тошо (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А за нашествениците пръстови отпечатъци?Сега ми светна защо здравния министър иска пръстови отпечатъци.Г-н Москов ,с радост ще дам не само пръстови отпечатъци,но и х...... отпечатък.Последният вече не става за нищо.
5
13
якошиба (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ПОЧВА СЕ СЕГА ДРУГАРИ НЯМА ПАРИ ОТ ЕВРОПА И ШЕНГЕН НАНАЙСИ СКОРО И ВИЗИ МОЖЕ ДА НИ ВЪВЕДАТ -МА ПРОСТ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СИ ГО НЕКА ДА Е ГОРД НО ГЛАДЕН И БЕДЕН
24
4
Наблюдател (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Вие закакво мислите, че Борисов подаде оставка? 
33
1
Матрицата (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Някой прибра едни пари за въвеждане на едни системи за събиране ДОРИ И на пръстовите ни отпечатъци. Добре, че не им стигна времето, че сигурно щяха да въведат и събиране на зъбен статус - за по-сигурна идентификация на всеки от нас. Само се питам - къде и от кого се съхраняват всичките тези наши данни и дали са в толкова сигурни ръце, колкото се опитват да ни убеждават?!? От друга страна - а защо не е направено необходимото събраната информация да се сподели с останалите страни членки на ЕС?!? От трета страна - защо ЕС толкова настойчиво изисква нашите пръстови отпечатъци?!??! .... питам се просто... знам, че няма кой да ми отговори...
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама