Тест: Избери една от картинките и виж най-лошата си черта

26.11.2014 / 17:22 1

Нашата тъмна страна – това са качествата и „всичко останало“, които ние не само не проявяваме в реалния си живот, а често не признаваме и пред самите себе си. Защо ни е необходимо да ги знаем тогава? Не за друго, а за да ги разпознаем, ако решат да ни изненадат в даден момент. И разпознавайки ги – просто да ги победим и трансформираме.

1. Пипи Дългото чорапче. Ти си мързелив и инертен. Не понасяш рисковете и новото, макар да даваш вид, че си смел. Обичаш обществените порядки и се дразниш, ако някой те кара да ги нарушаваш. Считаш за ненормален всеки, който дръзне да тръгне срещу общоустановеното.

2. Капитан Немо. Ти си прекалено открит.  Дотолкова, че изобщо не можеш да пазиш тайна – не само чужда, а и своя. Ако хората го знаеха това, никога нямаше да разчитат на теб. Ти обаче знаеш как да се прикриваш. Това е парадокс! Но факт…

3. Хера. Ти си разюздан и доста аморален. Смяташ за глупак всеки, който е на различно мнение от твоето. За повечето хора, обаче, ти си еталон за висок морал. Добре че това е тъмната ти страна – в противен случай щеше да се възползваш много осезаемо от тези неща и щеше да навредиш на много хора.

4. Хермес. Ти си бавен и не желаеш да използваш ума си. Мразиш всички видове лъжи, без да осъзнаваш, че реално „истината“ е нещо Божествено, и че понякога една човешка лъжа може да спаси една душа. Не притежаваш никаква комбинативност, макар много хора да те имат за корифей в търговските дейности.

5. Вълкът. Ти си твърде кротък. По-добричък от агне, очакваш с благоговение да ти резнат гръкляна. Независимо от това повечето ти околни те смятат за страшен и неукротим. Затова – не се безпокой! Агнето ще остане цяло.

6. Мечо Пух. Ти си прекалено безпокоящ се. Безпокойството е твоята първа природа – и ти пречи във всичко. В обществото обаче никой не подозира това – защото там си пример за спокоен и уравновесен човек.

7. Марс. Никога не се противопоставяш на нищо – дори то да е зло, дори да те заплашва. Вътрешно приемаш нещата такива, каквито са. Разбира се, за околните ти си най-войнственият човек, когото познават.

8. Афродита. Тъмната ти страна: не вярваш в красотата и любовта. Не искаш да те обичат и самият ти не желаеш да обичаш – считаш го за досадно и ненужно. Околните обаче те имат за най-любвеобилното същество.

9. Питър Пан. Не обичаш децата. Мислиш, че Бог е сбъркал, като не е измислил хората направо да се раждат на средна възраст. Децата обаче в реалния живот те обожават!

10. Котаракът в чизми. Тъмната ти страна: убеден си, че не можеш да бъдеш нещо по-различно от това, което си! Друг е въпросът, че ти не знаеш какво точно си. Обаче си убеден, че знаеш. Имаш склонност да попадаш в подобен тип порочни кръгове, а околните пък, противно на това, те имат за изключително оправен и точен!

11. Червената шапчица. Прекалено се подчиняваш на външни фактори. Нямаш смелостта да кривнеш и на милиметър от предначертания ти път. До степен – да си мислиш, че друго освен този път няма! За околните ти си новатор и човек с широки разбирания.

12. Зевс. Не обичаш да поемаш отговорност и постоянно бягаш от светлината на прожекторите. За околните обаче ти си перфектният лидер, шеф или водач./vchas


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
IvaNina (преди 6 години)
Рейтинг: 2565 | Одобрение: 180
хе хе, сигурна бях просто.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама