Тихомир Безлов: Сигналите за офшорки са ченгеджийска сглобница

16.05.2019 / 08:33 5

Кадър: БТВ

Сотир Цацаров достатъчно добре знае моделът офшорни зони. Това усилие се случва в предизборния контекст и двете политически формации говорят за офшорки на техните опоненти. Това заяви пред БТВ Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията.

"В седмицата преди изборите има предположение, че ще бъдат извадени някакви материали", прогнозира Безлов. На въпрос дали е възможно толкова бързо да се случи публикуването на проверката от ДАНС Безлов каза, че е възможно "да се извадят сигнали, постъпили в ДАНС, а не факти". "Въпросът е как се проверяват тези сигнали", каза Безлов.

"Има малка група офшорни страни, които не ни отговарят на подобни въпроси - Швейцария, Сингапур и Хонг Конг. Когато искаш подобна информация обаче трябва да бъдат запитвани и да им се пратят данни за извършено престъпление. Това, което ме дразни е, че те не отговорят дори за извършени данъчни престъпления", възмути се Безлов.

Според Безлов "това е ченгеджийска сглобница". Подставените лица трябва да са си развалили отношенията помежду си, за да се получат данни за техни сметки, зад които стоят хора с власт.

Експертът от Центъра за изследване на демокрацията припомни, че в случая с Александър Манолев и къщата му за гости е имало информация, която някой от много вътрешния му кръг я знае и я споделя. "Тя не се знаеше от простосмъртните", припомни Безлов. Експертът припомни за митичният диск, който Германия купи от Швейцария за открити сметки, в който се съдържат имена на високопоставени лица от цяла Европа. "Изглежда нищо не е получено", каза Безлов.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
5
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 42271 | Одобрение: -47719
Важното е да бъдат спрени комунягите, които имат за електорат плебеи. Държавата трябва да подкрепя умните и способни хора!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
5
1
Уйо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 32057 | Одобрение: 6882
Ухилен БКП майката на всички партии: Първо БСП, БЗНС, СДС, ДПС, Атака и след това ГЕРБ, ВМРО, НФСБ и един куп дребни партийки създадени за отклоняване на гласове. Борбата е между проевропейски и проруски комуняги.
0
5
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 42271 | Одобрение: -47719
4
3
Уйо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 32057 | Одобрение: 6882
Съкс, кои комуняги? Тези от БСП, ГЕРБ или ДПС? Или всичките заедно?
1
10
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 42271 | Одобрение: -47719
Няма да се учудим да има и нов компромат от страна на комунягите и медиите, които са на тяхна хранилка.
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама