To the moon and back с консултанта по образование в Холандия

16.10.2018 / 11:50 0

Unify е единственият официален представител на холандските университети в България, а кандидатстването във всички наши партньорски университети, както и целият процес по него е напълно безплатно. Но в действителност сме толкова по-специални.

Когато един гимназист дойде на среща в нашия офис с желание да кандидатства в Холандия, ние се стараем да го опознаем, да разберем повече за него като личност, да научим повече за неговите интереси и хобита. Когато консултираме, искаме най-доброто за нашите бъдещи студенти, защото за една година те стават част от нашето професионално семейство. А да допуснеш някого в семейството си е отговорна задача.

Екипът на Unify се състои от млади консултанти, не много по-големи от учениците, с които работят, което носи бонуса на приятелството помежду ни. Ние се стараем да превърнем, иначе толкова стресиращия и напрегнат процес по кандидатстването, в приятен и спокоен. Не само, защото обичаме нашата работа да тече гладко, а и защото стресът е един от основните фактори кандидат-студентите да кажат „ Ох не ми се занимава, много е сложно“ или “не знам от къде да започна” и да се откажат от бъдещото си обучение в чужбина.

 

Ние работим от малките си оранжеви офиси и знаем, че някой ден някой наш студент ще каже „Имаше едно момиче, което ме насочи към тази специалност в този университет и това е една от причините дa работя в NASA.“. Благодарността и факта, че студентите ни са много щастливи на мястото, на което са заминали са нещата, които движат нашата дейност.

 

Защо да изберем да кандидатстваме в Холандия с помощта на Unify:

  • Защото можете да черпите от нашите знания и опит.
  • Защото познаваме в детайли университетите в Холандия и образователната им система
  • Защото подкрепата от наша страна ще допринесе за направата на правилния избор.
  • Защото сме готини.
  • Защото не сме просто консултанти, а ваши приятели.
  • Защото искаме най-доброто за всеки един студент.
  • Защото ще получите персонално внимание за всеки проблем, въпрос и зародил се казус.
  • Защото обичаме да похапваме шоколад и в офисите ни винаги има сладки.

Май се отплеснах в изброяването на причините, но със сигурност има поне още толкова, които мога да кажа за да похваля Unify. Но пък може би съм пристрастна.

Ако искате да станете част от нашето задружно семейство и да продължите образованието си в Холандия, можете да посетите нашето изложение Дни на Холандското образование, което ще се проведе на 16.10 в Хотел Росслин Димят от 14:00 часа.

 

Ще имате възможност да се запознаете с консултантите на UNIFY и с представители на Холандски университети и български студенти, които ще могат да отговорят на всички въпроси, които имате.

Входът е СВОБОДЕН, а предварителното записване е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Очакваме ви!

Линк към събитието : https://www.facebook.com/events/27176926021227

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама