Токсините, съхранявани в мастните ви клетки, деформират тялото ви-Ето начинът, по който напълнявате

17.04.2018 / 23:29 4

Човешкото тяло има естествена способност да премахва токсините. Въпреки това, ние живеем в отровен свят, така че не изпълнява правилно своята функция.

Живите органи са претоварени и причиняват сериозни здравословни проблеми.
 
Има два вида токсини:  водоразтворими и разтворими в мазнини.

Токсините в първата група се елиминират чрез кръвта и бъбреците. От друга страна, мастноразтворимите токсини са истински проблем.

Химикали от околната среда, тежки метали, пестициди, консерванти, хранителни добавки, замърсители и пластмаса са най-честите мастноразтворими токсини. Те трябва да преминат през определен процес и да се превърнат във водоразтворими токсини, които лесно тялото може да ги отстрани.
 
Това е основната функция на черния дроб, но когато не функционира нормално, токсините се разпространяват в кръвта, мастните тъкани и мозъка. Те могат да прекарат години в тези клетки. В крайна сметка, тялото се компрометира от сериозно заболяване.
 
Регулирайте храносмилателната система и редовно извършвайте детоксикация, за да предотвратите натрупването на токсини в тъканите.
 Как действа?
 
След хранене, храната и токсичните мазнини се вливат в тънките черва. Жлъчката от черния дроб може да ги емулгира. Милиони клетки почистват червата и абсорбират хранителни мазнини.
Лимфната система около червата абсорбира мазнините в черния дроб, където те преминават процеса на отделяне. Добрите мазнини започват да създават холестерол и се подготвят за елиминиране. Когато лимфната система е блокирана, този процес не означава успех.

Елиминиране

Нездравите хранителни навици и стрес имат огромно влияние върху клетките и засягат движението на червата. Непрекъснатият стрес има способността да изсушават мембраните на чревната лигавица и да доведат до запек, което ги кара да произвеждат реактивна слуз.
 Пътят на токсичните мазнини

Оптималното протичане на жлъчката е необходимо, когато става въпрос за поддържане на здравето на оптимално ниво. Жлъчката се храни с мазнини и играе ролята на отговорник на имунната система в храносмилателната система. Тя събира химикали, които са вредни за здравето. Ако вашата диета е богата на фибри, жлъчката ви влиза в тоалетната. Но ако не ядете храни с високо съдържание на фибри, около 94% от жлъчката се връща в черния дроб и преминава през процеса на рециклиране. Това прелива черния дроб и не обработва токсични мазнини.

Изгарянето на повече мазнини означава изгаряне на токсините

Аюрведа се фокусира върху това тялото да отслабва. Това прави по-лесно организма да отстранява токсичните мазнини. Нервната система, която е без стрес, е знак, че тялото ви лесно може да изгаря мазнините. Много от факторите допринасят за правилния процес на изгаряне на мазнините, а навиците на начина на живот играят важна роля, когато става дума за този проблем. Вашият стомашно-чревен тракт, лимфен и жлъчен поток регулират способността на организма ви да изгаря мазнините и да извършва детоксикация.

Хранителни алергии и невъзможност за усвояване на „добри“ мазнини

Преливащият вили и лимфата влияят на способността на тялото ви да абсорбира добри мазнини. Това е основната причина за алергиите към пшеницата, млечните продукти и соята. Тялото не може да смила тези храни и води до излишък на слуз./ lekuvai.bg

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
партизанин (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Здравей Тито,нямам предвид статията,но този проблем се неглижира.Бари Сиърс,катоспециалист, би могъл да потърси причината за главоломното увеличениена този тооблем-почти всяка 3-та жена,не само в зряла възраст има начален или сериозен проблем
1
1
Тито (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Здравей партизанин , болеста Хашимото си е територия на японеца, Бари Сиарс в книгата Зоната не засяга този въпрос.
1
0
партизанин (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А нещо да казва за масовите поражения на Щитовидната жлеза,водещи до нейното отстраняване?Някакво изследване, на какво се дължи болестта "Хашимото"и защо се увеличава броя на боледуващите?Увеличава се застрашително!
1
1
Тито (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Американския ендокринолог Бари Сиарс казва че само 25% от населението в индустриалните държави няма проблеми с храненето и телесното тегло. Други 25% са почти инвалиди от прекомерна пълнота а останалите 50% пъшкат с по 30-десет 40-десет килограма над номено тегло.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама