Току що обявиха: Ани Цолова е...

22.02.2017 / 23:26 6

Разследващият журналист от сутрешния блок на bTV ‐ Стоян Георгиев, стана баща за втори път. Репортерът, който е брат на Ани Цолова , се радва на син.

Малкият е проплакал вчера в Първа АГ болница "Света София".

Момченцето е кръстено на родителите на Стоян и ще носи името Георги. Семейството на репортера вече има едно дете ‐ Дана, която е на 6 години. Стоян Георгиев и съпругата му Катина са изключително благодарни на д‐р Киров и целия екип на болница "Света София".

 

За женатаЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
bul2017 (преди 6 години)
Рейтинг: 15 | Одобрение: -5
ЧЕСТИТО
Как да направим пари от дома - научи как да печелим от $0 дневно до $30 на ден без да инвестирате ваши средства само за 10 минути на ден ! ето тук www.easymoneybg.ovo.bg Ще научите как става всичко това от самата регистрация до как да си вземете печалбата. За да изкарвате пари от Интернет не е необходимо да имате собствен сайт, блог или форум, или пък да притежавате познания по програмиране. Начинът, който ще ви представя, е лесен и отнема само няколко минути на ден. Единствените неща, от които имате нужда, са компютър с Интернет, време и постоянство. За повече информация моля посетете този адрес: www.easymoneybg.ovo.bg
Рейтинг: 43800 | Одобрение: -1925
Само не схванах заглавието на статията защо е за Ани Цолова ?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама