Томислав Дончев: Дано скоро да се избере правителство, което ще отговаря на очакванията на българите

05.04.2021 / 16:37 2

Снимка Булфото

Томислав Дончев обясни на какви условия трябва да отговаря новото правителство. Днес на първо място искам и трябва да благодаря на хората, които гласуваха. Въпреки всички мрачни коментари и прогнози, българската демокрация е не само е жива, но и в добро здраве. Това заяви вицепремиерът.

Членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ направи изявлението по повод резултатите от вчерашните парламентарни избори в личния си профил във фейсбук, пише Novini.bg. 

Ето какво още сподели той:  

"Ще имаме парламент, който ще осигури максимално политическо представителство на обществото и дано скоро да избере това правителство, което да отговаря на очакванията на българските граждани. Правителство, което още следващите месеци да се справи с пандемията, да преодолее икономическата криза и да продължи политиките за модернизация на страната. И нека това да бъде правителство с ясна и принципна парламентарна подкрепа, с ярки и опитни професионалисти.

Благодаря на всички, които ми дадоха своята подкрепа. След години работа на различни позиции, след трудности, предизвикателства, разочарования, постигнати и непостигнати каузи, тази подкрепа ми е по-ценна дори от тази, която получих преди 14 години.

Аз ще продължа да следвам същите цели, без значение дали със или без институционална подкрепа. Защото кметът, народният представител или министърът е само гражданин с повишена мощност".За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
SANDOKAN1963 (преди 2 години)
Рейтинг: 8054 | Одобрение: 1094
мин председател  ,,-Путин  ,Глав сек  ..Й.Висарионович,, НКВД  Троцки.. мин  на вътр  работи  Л.Берия...  другите  не са  важниУсмивкаУхилен
mobilis in mobili
2
0
бай Иван (преди 2 години)
Рейтинг: 951 | Одобрение: 216
а ти дано скоро да си в затвора и да ти разпорят свинктера!!!!!!!!!!!!!!!!! мърша

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама