Томислав Дончев: На кого може да хрумне да праща социални работници да вземат децата на българите?!

15.05.2019 / 18:44 3

Вицепремиерът Томислав Дончев гостува в студиото на "Още от деня" по Канал 1.   

Той коментира протестите и Националната стратегия за детето: "Защо биха влизали социални да вземат децата на хората. Единствения ми съвет е родителите да четат повече. А тези, които са писали стратегията, да обясняват повече. Има случаи на сексуални посегателства върху деца в семействата. Да ги оставим там ли? Ако бяха правени повече дискусии, нямаше да се стигне до тук.

Оставки можем да издържим много, въпросът е защо сега. Смените в отбора са си практика. Оставката си е клише. Смяната на личност не е лоша политическа маневра.  Аз съм доволен за всичко. Порожанов си тръгна защото не е нормално, когато има съмнения, съответното лице да поеме отговорност.


Не съм виждал г-н Пеевски да посочва министри. Какво да каже опозицията в предизборна обстановка? Ако някъде има посегателство над горите, аз като любител пръв бих реагирал.  

ДПС да ни е скрит партньор? Не! Това беше единствената възможна коалиция и тя е натоварена с компромиси  КПКОНПИ работи отскоро - нека й дадем време. Проверките не са приключили за къщите за гости. Офшорни сметки?! И аз искам да знам кой какви има. Но банковата тайна е гарантирана в повечето страни. Тази битка ще е трудна.

Президентът се държи като омбудсман, не като част от държавния апарат. Президентът е институция. Може даде сигнал на службите за корупция.  

България има инвестиции - 1.3 - 1.4 млрд лв. Гледайте данни от официални институции - БНБ например. 2018-та има 10% ръст на чуждите инвестиции спрямо предходната. Да, не са достатъно, но все пак. Не мога да стана по-богат, ако всичко е ниско - ниски данъци, ниско заплащане. Трябва да произвеждаме скъпи неща. Имаме квалифицирани кадри, но не достатъчно. "

Информирайте се само от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
n eXu s (преди 10 месеца)
Рейтинг: 187150 | Одобрение: 32905
В момента 90% от новите генерации са пълна леш - празни глави, недоразвити мозъци, смятат, че са истински мъже, когато някой им купи телефон и таратайка. Крантите - и те празноглави и се кичат с парцали, а лейките им - кухи. Проститутки. Родителите им са пррестъпници, че са създали такива умствени изроди!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама