Топ онлайн букмейкъри за България според Betenemy

17.02.2023 / 09:21 0

Едва ли има спортен почитател, който да не обръща внимание на наличието на високата конкуренция на брандове в страната. Точно по тази причина откриваме, че Betenemy разглежда всички онлайн букмейкъри в страната, разполагащи с лиценз и възможност за предлагане на услуги в страната напълно легално. Обърнете внимание, че експертите правят независим поглед над всеки един бранд, поставят оценка и също така оставят потребителите също да оценяват всеки оператор. На база всичко това, нека обърнем внимание на някои от водещите компании:

Започваме с един от най-старите брандове в Европа – бет365. Компанията е известна като глобален хегемон, основен спонсор в някои от големите европейски първенства и редица функции за редуциране на риска. Това е компания, която обръща повече внимание на условията за игра. Откриваме и бонус програма, но фокусът е в предоставянето на повече възможности за по-добри залози и по-добро покритие на спортни дисциплини.

Брандове като бетано успяха да се наредят много сериозно сред конкурентите в страната. Този оператор беше един от основните спонсори на последното световно първенство в Катар. Логично е, че тази стъпка спечели футболните фенове с по-добри коефициенти, доста добро мобилно приложение и професионално обслужване. Клиентите могат да участват в мисии, срещи с 0% марж и функции като кеш-аут. Операторът обръща внимание и на бонус програмите, за да позволи на всеки един клиент да се забавлява по-дълго.

Сигурни сме, че сте чували историята на bwin. Това е букмейкър, разположен във Виена и създаден специално от спортни фенове. Следвайки основната си идея, да предложат конкурентни условия и оригинални предложения, екипът зад този бранд доставя някои иновации и по-смели решения за игра. Не се изненадвайте, че някои от иновации тръгват именно от тази компания.

Какво можем да споделим за родните брандове. Ще откриете, че вече има много анализи за тях, прочетете тук повече за изготвянето на една такава класация. Ние ще обърнем внимание на някои от лидерите, отговорни за поддържането на високото ниво на бетинг индустрията.

Компанията Бетмаркет започна своята работа през декември, миналата година и обеща ясно, че ще промени изцяло начина, по който един запалянко прави своите спортни прогнози. Започват старта си изключително силно, като подготви добри стартови бонус, най-различни бонус кодове за активиране, специален награден фонд за началото на играта и обръща особено внимание на електронните спортове. Последните продължават да печелят много сериозно внимание и да се налагат сред младата аудитория, която сякаш познава доста детайлно някои от класическите заглавия от серията на електронните игри.

Брандът Уинбет стана популярен с професионалните си практики, забавни реклами в ефира, но и доста сериозен поглед към спорта. Откриваме доста оригинални и комбинирани стартови бонуси, най-различни програми за лоялност и предоставянето на повече възможности за игра и още много други. Компанията е известна с томболи за материални награди, както и още много други иновации в сектора. Най-важното е, че мнозина очакваха мобилното приложение на компанията, което вече е факт.

Един от най-старите български оператори е ефбет и като такъв, успява да покаже, че е успял да натрупа достатъчно опит и внимание в онлайн сферата. Това е основният спонсор на родното първенство по футбол, но и един от иноваторите в тази сфера. Ще открием опции като пряко предаване, различни бонус програми, както и отделни игри, включително и за по-специални събития. Препоръчваме да обръщате внимание на промоциите, които винаги са конкурентни.

Не на последно място искаме да обърнем внимание и на Палмс Бет. Този бранд успя да се наложи през последните години с интересни идеи. Освен присъствие, спонсорска програма за български отбори и въвеждане на иновации като спортен джакпот, футболни игри със сериозен награден фонд, лоялни програми и други. Това е оператор, който има цяла програма през годината и най-вероятно през тази също няма да ни разочарова.

Тук е моментът да напомним, че все пак трябва да обръщаме внимание и на отговорната игра. Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Забавлявайте се отговорно, не се опитвайте да забогатеете с няколко залога или да решите финансовите си проблеми. Това няма да се случи, всяка една платформа предлага шанс и възможност за забавление, но нищо повече от това.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама