Топастроложката Силва: Ето какво носи ретроградния Меркурий! Тежка седмица за Близнаци и Стрелци, успехи за Везните и Водолеите (прогноза ден по ден)

26.05.2015 / 11:23 1

Силва Дончева е астролог повече от 20 години и се е учила от топастролога Апостол Апостолов, както и от колегата му Люмиер. Изкарва и курс при розенкройцерите от Сан Диего. Помогнала е на много хора да разберат по-добре себе си, да им стане ясно дали работят по призванието си, подходящо ли е да започнат нова работа, или защо не могат да заченат. Занимава се и с вербална хомеопатия, пише "Пик".  

Освен многобройните интервюта и тв участия хороскопите и статиите й се радват на огромен интерес и в сайта й www.silvadoncheva.com, където редовно публикува своите прогнози. Екслузивно за читателите на агенция №1 ПИК топастроложката ще прави всяка седмица прогноза според влиянието на планетите.  

И през тази седмица Меркурий продължава да бъде ретрограден и да създава известни смущения в комуникациите. По тази причина всички трябва също да продължат да внимават за всяка подробност в действията си - да са прецизни при подписване на документи, при търговски сделки, дори при рутинно пазаруване, при кратки пътувания, шофиране, при явяване на изпити, интервюта за работа, подаване на документи, подписване на договори.

Това ще продължи да бъде период на повече загубени и забравени вещи, на объркани  и конфузни ситуации, на известна несигурност при вземане на решения, на объркани комуникации, неподходящо изказани думи, дори на лъжи и измами. Не всички уговорки ще се спазвят и не всички срещи ще се осъществяват по предначертания предварително план. Ще има закъснели, объркали се за деня и часа, забравили дори за уговорките.

Същевременно това е удачно време да се довършват или да започнат някои отдавна отлагани срещи или сделки, тъй като е налице и съвпад с Марс и Слънцето, които също преминават през знака на Близнаци. Това е подходящо време за размисъл, за вглеждане в подробностите в живота, за дълбок анализ на ситуациите относно учене, пътувания, търговски начинания. Време за трупане на опит, за създаване на нов ред и организация. Много неща трябва да се започнат наново и да се премахнат някои стари заблуди и ограничения.

Когато Меркурий е ретрограден и в близост до Марс и Слънцето той създава условия за умножаване на интересите и дейностите на човека. Човек се опитва да покрие много и разнообразни задачи, включително и съвсем нови и това допълнително го обърква. Едновременно с това позицията на Нептун ще обърква и ще тласка към стари подходи и илюзии, които ще са погрешни.  Ще е налице сблъсък на нови идеи и желания и стари схеми и навици.

Особенно податливи на влиянията на Меркурий и Марс ще бъдат родените в края на май – 28-31 май и до 3 юни ; родените в последните три дни  на ноември – от 27 до 30 число и първите три дена на декември; родените в края на август от 28 до 31 число и началото на септември; родените от 26 до 28 февруари и първите три дена на март. Те трябва да бъдат най-бдителни за всичко написано по-горе и да не влизат в конфликтни и критични ситуации, да въвеждат новото бавно и прецизно.

От друга страна, родените в края на януари от 27 до 31 число и началото на февруари, както и в края на септември от 28 до 30 число и началото на октомври ще имат доста добри резултати при завършване на много от предишните си дела; при срещи и запознанства, включително и при подписване на договори и споразумения. Те могат да бъдат по-спокойни и ползотворни в ежедневието си. Любовните и приятелските им отношения също ще са мили и с много приятни и дори романтични изживявания. Могат да влязат в нова среда, да се запознаят с нови хора, което ще е много успешно в бъдеще. Подходящо е да засилят контактите си.

Като цяло особено вторник – 26 май, но и сряда – 27 май са неподходящи дни за сделки, договори и споразумения; възможно е да има обърквания, измами, недоразумения, отлагания. Ще се случват нелогични и странни неща. Самите хора няма да са съвсем адекватни.

Четвъртък – 28 май е най-добрият ден за осъществяване на всякакви намерения и довеждане до успешен край на идеи и задачи. Може по-успешно да се търгува, преговаря и да се сключват договори. Личните и любовни отношения, както и отношенията с деца ще бъдат по-благоприятни.

В петък –29 май трябва да се избягват революционните, внезапни и екстравагантни решения  и поведение. Всичко трябва да е в нормата  и да се следват конвенционалните порядки. В противен случай ще има усложения и неприятности. Емоциите ще бъдат под напрежение и трябва да се изчаква. Оплакването и сълзливостта няма да са ефективни.  

Неделята – 31 май е по-подходящото време за почивка, занимание с градината или лечебни процедури. Същевременно трябва да се внимава за домашни скандали и неподходящи комуникация.  Пътуванията не са особено желателни и през двата почивни дни, защото ще засилят тенденцията към конфронтация.

Като цяло седмицата е тежка и объркана. Повечето хора ще се чувстват по-скоро раздвоени и разконцентрирани. Тези, които имат проблеми  със съня ще се чувстват най-безпокойни. Ще има завишена конфликтност, припряност и тревожност. Разбирателството ще е по-рядко явление. Това освен на позициите на Меркурий  и Марс се дължи и на сложната им конфигурация и със Слънцето и Нептун.

Въпреки това трябва да се помни, че всичко в човешкия живот е индивидуално и Меркурий, както и Марс и Нептун във всеки хороскоп се изразяват строго специфично.

Следете 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Armaga (преди 8 години)
Рейтинг: 700 | Одобрение: 265
Абсурдно е, че се публикуват подобни простотии в почти всеки сайт. Жалкото в случая е, че има много хора, които вярват на тези алабализми и подчиняват живота си на тях. Проблемът е, че науката е трудна за усвояване и много от нас се отказват да я изучават. Затова повечето се доверяват на шарлатани, които сипват някаква информация на килограм в лъскава опаковка, за да може неукият човек да я счете за истина.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама