Това се случва на паркинга на хипермаркет във Варна! Двама просят по колите, двама продават парфюми менте и един връща колички за стотинки

06.03.2015 / 17:18 26

След жестокото убийство на варненският диджей Тодор Варна отново живее е в страх.

Със сигурност жесток убиец е на свобода, но случва ли се нещо, което да покаже, че някакви мерки за сигурност се повишават.

Не! Варна изглежда все по-несигурен град за живеене, а преди не беше така...

Съмнителни лица обикалят паркинга на голям супермаркет във Варна, сигнализира наша читателка.

Двама мъже продават парфюми със съмнителен произход, дебнейки хората излизащи от магазина и отиващи към колите си.

Това само по себе си не е толкова фрапантно. Те обикалят редовно и района на Колхозния пазар, ЖП гарата, дори и около Общината. Освен тях, обаче има още три странни субекта. Единият чака да ти върне количката за пазаруване и да вземе стотинки. Другите двама директно просят от хората по колите, като единия е видимо пиян.


„Притеснявам се, защото често пазаря от там, дори съм изпращала и децата да купят нещо. Вече се страхувам да ходя сама и трябва да чакам мъжа ми да се прибере от работа за да  напазарим заедно. На какво прилича това?“ , обяснява крайно възмутената гражданка.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
20
4
Добър (преди 9 години)
Рейтинг: 13200 | Одобрение: 8920
Тези сладури като мухи на мед обикалят.
9
1
Losh (преди 9 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Когато големите вериги банкрутираха малкият частен бизнес , този занаят с парфюмчетата и връщането на количките се усили , поуката каква е . . . каквото почукало такова се обадило - нашите държавници искаха да стане точно това . . .
8
11
Svetla Nikova (преди 9 години)
Рейтинг: 227 | Одобрение: -118
Кмете колко плащаш на троловете си ? Ако им даваш повече от 5 лева на ден си си хвърлил парите на вятъра защото и за чеп не стават

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама