Това видео ще ви разчуства! Вижте как се живее на село!

16.04.2017 / 15:18 12

opoznaybulgaria.com

По цял ден плюем държавата си, но забравихме за красотата на нашата страна. А тя е някъде там, в малкото китно селце, при баба и дядо, там близко до земята, защото ние българите от край време и се надяваме завинаги ще бъдем свързани със земята.

В това видео ще видите точно това – хармонията на селото, а не хаоса на сивия и грозен град, тежката физическа земеделска работа и грижата за домашните животни, а не поредния еднообразен, лишен от въздух и светлина, ден в офиса.

Това видео показва истината – истинските продукти, а не ГМО боклуците от големите чуждестранни хранителни вериги, истинският човек, който става рано сутрин и се труди чак до вечерта, за да сложи на трапезата. Такива са баба и дядо. Такива са бабата и дядото в това видео. То може и да не е лъскаво и луксозно, но пък е толкова стоплящо сърцето и душата, че ни се ще да го гледаме още и още, да потънем поне за кратко в тази селска идилия и да се откъснем от глупавите злободневни проблеми на модерния град.

Гледайте видеото и вие, откъснете се поне за малко от градската среда, вижте истинското, вижте българското, селското, честното и трудното, раждащото плодове и даващо смисъл на тези старци да се събуждат всеки ден, готови за още работа и труд.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
AНОНИМНА (преди 6 години)
Рейтинг: 1119 | Одобрение: 334
ТИ НА КОЛКО МИСЛИШ ЧЕ СЪМ ВАРНЕНЧЕ,АЗ ВЕЧЕ ПИСАХ НА КОЛКО СЪМ-ПО-ДОЛУ В ДИСКУСИЯТА,ИСКАМ С ТОЗИ АКЪЛ ДА СЪМ С 20 ГОД. ПО-МЛАДА,НО И СЕГА НЕ СЕ ДАВАМ-ЛУДА СЪМ ЗА ПЕТИМА.
1
1
AНОНИМНА (преди 6 години)
Рейтинг: 1119 | Одобрение: 334
Пиленце ,потайно заядливичко  голяма дискусия завихрихме днес с теб-хайде аз съм по-голяма предполагам ,това значи и по-мъдра-заравям томаховката на войната-и да спираме с тези селско-градски разногласия-има ли сделка?
1
2
AНОНИМНА (преди 6 години)
Рейтинг: 1119 | Одобрение: 334
ДО КОМПЕТЕНТНАТА ЛИЧНОСТ: Не зная по какви критерии ме определяш за лицемерка-да, аз си ходя на село и там си въртя мотиката,не се срамувам от това,да се родиш интелигентен човек,е без значение от град ли ще си или от село,независимо къде живея и какво работя-защо трябва да оставя компютрите,но за мен ти си една непосредствена личност,предполагам в град расла- и защо е тази заядливост с мен за коментара ми не можах да разбера?
3
3
AНОНИМНА (преди 6 години)
Рейтинг: 1119 | Одобрение: 334
КЪМ ТОЯ ДЕТО МИ ПИШЕ ПОСЛАНИЯ : Първо -да не съм на 80год.-на 50 съм.и защо смяташ,че съм лицемерна драскачка-с нещо те засегнах ли? Стоя на компютър ,защото работата ми е такава-на компютър работя и не стоя да разглеждам селфита,аз даже нямам фейсбук,а за разлика от теб мен селската работа не ме притеснява,защото съм от поколението,което работи и копае в градините и си гледа животни-не съм префърцунена фръцла-знам как се върти мотиката.
Рейтинг: 43800 | Одобрение: -1925
Имам всичко от клипа без магарето, но затова пък имам диви патици и яребици на село и през две седмици прескачам да нагледам кое как е. Между другото, надениците си ги приготвям по същия начин - в тиган леко запържени с допълнително животинска мазнина за топене.
14
1
AНОНИМНА (преди 6 години)
Рейтинг: 1119 | Одобрение: 334
Това поколение,което гледаше добитък и стопанисваше дворове вече е на привършване и си отива-направо изчезва-сегашните са с цигари и дрога в устата,момичетата само селфита с издадени напред джуки като камили си правят и ние ще чакаме да гледат добитък и да стопанисват дворове-няма вече-беше,каквото беше....

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама