Той написа на жена си, че я изоставя, за да заживее със сестра ѝ, но получи разтърсващ отговор

16.05.2016 / 14:56 6

Удивително е как понякога нещата могат много да се променят. Тази история, която представлява кореспонденция между двама бивши съпрузи, показателна е точно за такива ситуации. 

Този човек е решил да остави жена си, и й написал писмо, но след това е получил отговор, който не очаква ни най-малко, пише popara.mk, цитирана от Struma.com. 

"Скъпа жено, пиша това писмо, за да те информирам, че завинаги те оставям. Бях добър съпруг 7 години, но нищо не получих в замяна. Последните две седмици бяха особено мъчителни. Капката, която преля чашата е съобщението от шефа ти, че си напуснала работа, пише Блиц.

Миналата седмица се прибра у дома и не ни забеляза, че си бях подстригал косата различно от обичайното, че ти приготвих любимата храна за вечеря, и че дори облякох нова копринено бельо. Ти изяде всичко за две минути си изгледа си серията от филма и веднага отиде лягаш. Отдавна не съм те чул да ми кажеш, че ме обичаш, не искаш да правиш каквото и да било, което свързва един мъж и една жена. Или се виждаш с някого или вече не ме обичаш. Както и да е, аз те напускам! Твоят бивш съпруг
.П. С. Не се опитвай да ме намериш. Аз и твоята сестра се преместихме в Западна Вирджиния, завинаги.
Чао! "

Бихте очаквали, че отговорът на бившата му жена ще бъде изпълнен със съжаление и патетики, но напротив. Ето какво му писал тя:

"Скъпи бивши мъжо,

Отдавна нищо не ме радвало така, както ме зарадва писмото ти. Прав си, женени сме 7 години. Какво ще кажеш - добър съпруг? Ха-ха, далеч си от него, далеч... Гледах си сериала, защото ми се доповръща от твоето постоянно дуднене. Всъщност, в последно време и това не помагаше. Забелязах твоята нова прическа миналата седмица, и всичко, което исках да ти кажа, е: "Изглеждаш като някоя баба! " Защото майка ми ме учеше да казвам добри неща или да мълча, аз избрах второто. А когато сготви любимото ми ястие, сигурно си ме объркал със сестра ми, аз не ям свинско месо вече 7 години. След това, за твоите нови копринени гащи... забелязах, ама нямах никакъв коментар, когато видях, че на тях все още виси етикет с цена от 49. 99 долара.

Вероятно е случайност, ама баш тази сутрин сестра ми от мен взе 50 долара... Независимо от всичко, аз все още те обичам и мислех, че ще решим всички наши разногласия. Затова, когато получих джакпота 10 милиона долара, напуснах работа и купих два билета за Ямайка. Но когато се върнах у дома намерих писмото. Е, какво да кажа, нищо не се случва без причина... Надявам се, че ще бъдеш щастлив в живота си. Моят адвокат ми каза, че благодарение на твоето писмо, няма да измъкне ни стотинка от мен. Така че... Чао!

Твоята бивша жена, богата и свободна!""Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
lazuli (преди 4 години)
Рейтинг: 563 | Одобрение: 218
Хайде стига,тази история се изтърка....колко пъти още ще я пускате?!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама