Този гений спечели 1,3 млн. долара от лотарията и измисли начин как да не ги сподели с алчни роднини и приятели

14.02.2019 / 12:29 4

Снимки: Туитър

Всеки иска да спечели голяма печалба от лотарията и да я похарчи както намери за добре. И този човек от Кингстън, Ямайка, не е изключение. Но как да се скрият пари от алчни семейства и завистливи приятели? Умните хора са измислили всичко за вас, вижте и запомнете.

Щастливият милионер веднага признал пред организаторите на лотарията, че обича парите и би искал да ги похарчи за красива къща. 

Но, за да изпълни мечтата си, той трябвало да прибегне до трикове. А. Кембъл, който не искал да разкрие пълното си име по очевидни причини, дошъл да си получи печалбата 54 дни по-късно, тъй като искал да се предпази от нахални роднини, пише Life.ru.

Но мъжът не се спрял само на това и за да се увери, че никой няма да го разпознае, пристигнал облечен със странна дреха, маска на лицето от филм на ужасите и ръкавици на ръцете.

"Имам свой собствен малък бизнес, планирам да го разширя и да си купя къща.”, разкри Кембъл.

Когато разбрал, че билетът му печели 1,3 млн. щатски долара (158, 4 млн ямайски), Кембъл почти загубил ума си. Втурнал се към банята, заключили вратата и започнал да крещи: „Аз спечелих! Спечелих!"

 

Той бил много нервен, постоянно страдал от главоболие и трябвало да измисли начин как да получи парите си безопасно.

Всъщност Кембъл не е единственият щастлив човек, който идва за печалбата си с маска. В Ямайка има доста висока престъпност, така че хората се опитват да защитят парите си по всякакъв начин.

Превод: „Петел”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама