Трагедия в Шуменско! След четири дни в неизвестност, откриха старец, оглозган от диви зверове

13.01.2016 / 15:38 6

Снимки: Уикипедия

Последно 70-годишният Хасан Алисов бил видян миналия петък, но никой не го е търсил, причината за смъртта ще установи аутопсията, пише "24 часа".


Трупът на оглозгания до неузнаваемост от диви зверове и скитащи кучета, 70-годишен самотник Хасан Алисов от шуменското село Градище, случайно е бил открит във вторник след обяд. Местен човек, който пасял двете си козички, се натъкнал на зловещата гледка на около 400 метра от последната къща на селото до стар обор на бившето ТКЗС. Хасан бил само по терлици, наоколо не са намерени нито обувки, нито галоши.

Последно е бил видян в петък, разказват местни хора, но никой не го е търсил през тези 4 дни , защото не са знаели, че не се е прибирал в къщи.

Дали причината за смъртта е измръзване или болест го е повалила, ще стане ясно от аутопсията, която ще бъде направена в четвъртък.

Температурите на 8-9 януари нощем падаха до 5-6 градуса под нулата. Дори, когато оперативно-следствената група правила огледа, наоколо имало две гладни кучета, които полицаите прогонили. Първоначален оглед от съдебен лекар е установил, че мъжът не е жертва на насилие.

Дрехите били разкъсани от животните. Тазът и седалището били оглозгани до кост, меките части на бедрата - ръфани.

Хасан, след развода с жена си, живеел сам. Имал три дъщери, но те не били в село, разчитал на двете си сестри. Приживе бил селски козар, но така и не успял да вземе пенсия, получил социална по старост. Напоследък се оплаквал от перде на очите, не виждал добре, губел и ориентация. Местите смятат, че той е тръгнал за някъде, но се е изгубил и е паднал. Тогава в района все още имаше сняг.

После трупът е бил нападнат от чакали, лисици и скитащи кучета, смятат местни.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
evtinidrehi (преди 7 години)
Рейтинг: 2153 | Одобрение: 88
Трябва ли да създавате сензация от всеки смъртен случаи ?
НИСКИ ЦЕНИ-ВИСОКО КАЧЕСТВО!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама