Тръмп нарече космоса следващата област на военните действия

01.09.2019 / 08:52 2

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви на церемония официалното стартиране на космическото командване на САЩ и нарече космическото пространство следващата зона на военните операции, пише Блиц.

"Космическата команда ще защити ключовите интереси на Съединените щати в космоса - следващата зона на военни действия. Мисля, че това е доста очевидно за всички", каза той.

Според него сега космическото пространство ще се разглежда като независимо поле за война, както и “земята, морето, въздуха и киберпространство".

Той каза още, че целта на космическото командване ще бъде да се гарантира господството на САЩ в космоса.

“Знаем, че най-добрият начин да се предотврати конфликтът, е да се подготвим за победа", каза той и изрази увереност, че “никой враг на земята никога няма да се доближи до силата на американските въоръжени сили”.

Тръмп добави, че САЩ също скоро ще "създават космически войски". През февруари Тръмп подписа указ за създаването на космически сили за отблъскване на агресията и защита на националните интереси в космоса.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
5
Свободен (преди 10 месеца)
Рейтинг: 1356 | Одобрение: 336
И тоя ще ходи до слънцето през ноща.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама