Тревожен сигнал: Хлебарки и мухъл в Инфекциозна клиника във Варна

28.11.2014 / 09:02 2

В рубриката „Моята новина”на Нова Тв се получи тревожен сигнал на майка, която е прекарала кошмарни дни и нощи в Инфекциозна клиника във Варна сред хлебарки и лоши битови условия. След нейното оплакване, заваляха още сигнали на зрители от същата клиника. 

На изпратените в рубриката снимки се виждат мухълът, изгнилите врати, падналите плочки и….хлебарките. 

Една седмица след излъчването на репортажа ръководството на болница „Света Марина” отказва да допусне в клиниката екип на Нова, на завеждащият не е позволено да разговаря и нито една институция не е направила проверка по казуса.

Потърсихме РЗИ за коментар. Оттам ни обясниха, че последно са посещавали клиниката в средата на октомври. 

 

„Има подпухнала мазилка, има нарушения на теракота, паднали плочки  и е дадено предписание за отстраняване на тези неща и спазването на противоепидемичния режим”,обясни д-р Анна Баева, началник отдел „Противоепидемичен контрол”, РЗИ-Варна. 

Клиниката има срок за ремонта до май догодина. Дотогава условията ще бъдат такива. Оказва се, че докато тече ремонтът, пациентите не могат да бъдат преместени.


Коментари
Коментирай чрез Facebook

https://linktr.ee/duvar.kagidi

0
0
cky2kbg (преди 7 години)
Рейтинг: 342 | Одобрение: 102
До МУ Варна... нямам представа от какъв пол си ама след вчерашният разказ за колежката ви язък за високия успех който ви искат за влизане в университета.
Cky2k BG

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама