Три мъртви жени са открити до река Марица, вероятно са убити от трафиканти на мигранти

12.10.2018 / 11:09 2

Три жени са открити мъртви близо до река Марица на гръцко-турската граница преди няколко дни. Гръцката полиция проучва вероятността да са били убити от трафиканти на мигранти, съобщават гръцки издания. Разследващите обаче оставят отворени всички възможности.
Според съдебния лекар на Александруполис Павлос Павилдис, цитиран от "Елефтерос типос", престъплението е извършено преди около шест дни, предаде bulnews.bg.


Властите смятат, че извършителите са били поне двама. Жените са били убити с нож военен образец, използван също така и от водолазите. Оръжието на престъплението е било открито до тялото на една от жените и е било дадено за изследване в лаборатория. Според първоначалния съдебномедицински преглед трите жени имат дълбоки смъртоносни рани с нож в областта на врата и гърдите.

Ръцете и краката на две от трите жени са били вързани с въжета, които са открити на няколко метра от първата жена. За нея се смята, че е била преследвана от извършителите, защото има пет рани от нож в гърба.
Едната жена е на възраст между 25 и 30 години, втората - на около 20-25, а за третата не е изключено и да е непълнолетна.
"Искали са да изпратят послание, затова са ги убили по този начин", са заявили полицейски източници пред "Елефтерос типос". Полицията проучва сценария жените да са били убити за назидание на останалите, защото не са спазили условията на някаква сделка с трафикантите. Друга, по-малко вероятна възможност, е извършителите да са джихадисти, защото почеркът на убийството прилича на подобни, извършвани от Ислямска държава.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Malian (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Бойко Борисов дойде ли да инспектира как върви разследването?
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
БАЦЕ РАЗБОЙКО ПЪК НИ ЛЪЖЕ ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД А ТЕ ДЖИХАДИСТИТЕ СИ ДЖИТКАТ СВОБОДНО В БЪЛГАРИЯ И ДАЖЕ НАПАДНАХА ЖЕНАТА НА ПСЕВДОПАТРИОТА СИДЕРОВ ЗА СПЛАШВАНЕ В СОФИЯ. МВР  ПОМОГНА НА ДЖИХАДИСТА НАПАДАТЕЛ ДА СЕ СКРИЕ. ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама