Три мощни труса разлюляха Земята за часове! Предупреждение ли е това и ако да – за кого? (Видео)

14.11.2017 / 15:48 2

В неделя срещу понеделник три силни земетресения с магнитуд от 6.6 до 7.5 по скалата на Рихтер разлюляха нашата планета. Единият силен трус бе регистриран на границата между Ирак и Иран, другото – край бреговете на Япония и третото – в Коста Рика. В тези три труса няма нищо необичайно, ако се вземе предвид фактът, че в последно време Земята не спира да се люлее. Има обаче няколко НО-та, пише Блиц.

 

На първо място, много е странно, че и трите труса, които са регистрирани в различни точки на света, са се случили по едно и също време (нощта на 12 срещу 13 ноември), въпреки че това може да се приеме като съвпадение. На второ място, осем часа преди разрушителния трус в Иран, с който започна всичко, в един от популярните американски форуми за конспирация се появи странно съобщение: „Предпазителят ще изгори след 8 часа. Повече нищо не мога да кажа – ще видите сами. Във всеки случай – медиите ще говорят за това през целия ден. Подгответе се за шок ...”.

Американското разузнаване често проследява подобни съобщения, но на това първоначално никой не е обърнал внимание. След 8 часа обаче всички веднага си спомнили за него. Авторът му обаче така и не бил открит, защото използвал анонимно прокси през Белгия. Малко по-късно обаче той отново оставил съобщение във форума, което звучало така: „Всичко едва сега започва. Очаквайте нови шокови събития, този път – в небето. И не вярвайте на това, което ще ви разказват медиите...”.  

И докато спецслужбите на САЩ се опитват да свържат всичко това с възможно изпитание на водородна бомба, конспираторите започнаха да издигат свои версии за започналите събития. Възможно е, пишат те, литосферните плочи да са били "избутали" от Пазителите, чиято база се намира под ледовете на Антарктида.    Напълно вероятно е това да е предупреждение към "елита" по света, че е време да спре безумната подготовка за нова, ядрена световна война.

 Ако правителствата на световните сили днес не се замислят, Пазителите могат да пристъпят към прочистване на нашата цивилизация, пише esoreiter.ru.   Необходимостта от подобно прочистване, отбелязват конспираторите, отдавна е назряла, а който заслужава да се спаси – непременно ще се спаси.  
 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама