Трима бойци на ММА Варна се пускат на световното в Бахрейн. Треньорът им също е с тях

08.11.2019 / 11:12 1

България ще бъде представена от 11 състезатели на световното първенство по ММА, което ще се проведе в Бахрейн от 10 до 16 ноември.

Сред тях са и трима бойци на ММА Варна - Деян Галинов, категория 70,3 кг, Йордан Маринов - 70,3 кг и Божидар Иванов 77,1 кг.

За арабската държава с тримата отпътува и личният им наставник Светослав Желев, който е старши старши треньор на националните отбори, пише boec.bg.

Шампионатът на планетата по ММА ще бъде излъчван на живо чрез платформата www.immaf.tv, като абонаментът преди 12 ноември е на цена от 4,99 евро.

Състезателните дни са: 11, 12, 13, 14 и 16 ноември. Първият състезателен ден (11 ноември) ще бъде излъчен безплатно. Срещите започват в 10 часа българско време.

На снимката: Бойците на Варна с треньора Светослав Желев."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама