"Труд": България се отказва от Евровизия

14.10.2018 / 08:44 9

Много съм тъжен и разочарован да чуя, че България се оттегля от Евровизия. Това беше една от малкото възможности за българските изпълнители. Това написа в Туитър Георги Симеонов, член на групата Equinox, която представи България на Евровизия през 2018 г., съобщава "Труд". Той коментира още, че отказът от участие в конкурса се дължи по-скоро на финансиране, отколкото на представяне.

Официалният акаунт на българската делегация за „Евровизия“ публикува в социалната мрежа Туитър съобщение, в което благодари на изпълнителите, помогнали за прогреса на България както в конкурса, така и в детското му издание. От българската делегация за „Евровизия“ обещаха повече информация и обяснения за настоящата ситуация по отношение на българското участие скоро. 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Евровизия напоследък стана политически обвързан конкурс. Който е добър в музиката не му трябва Евровизия за да бъде известен и да се слушат неговите песни и музиката не бива да се ползва като инструмент да се прокарва една или друга политика или още по-малко сексуална ориентация.
8
0
чудесно решение (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
тъкмо такива като жана бергендорф няма да имат възможност да се кривят по сцените без да имат нещо общо с музиката.Това решение е израз на достойнство.
12
1
якошиба (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
МИ ТО СЛЕД КАТО ОНОВА 150КГ ЧУДОВИЩЕ ОТ ИЗРАЕЛ ПОБЕДИ НА ЕВРОВИЗИЯ  НЯМАМ ДУМИ И ПОДОБРЕ ЧЕ НЯМА ДА УЧАСВАМЕ НА ТОЯ ФАРС ЕВРОВИЗИЯ
9
2
Морски (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Митко,оня симпатичен португалец изпя една боза стил "Златния орфей" и ако някой те е излъгал,че разбираш от музика и ти е взел пари,ходи си ги вземи обратно ! Португалеца си беше хюмне и песничката-хюмнешка,та всички хюмнета и лезбийки премаляха от умиление!
4
4
митко (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Несторе, българското малоумие, простотия, комплексарщина и дрънкане на глупости край няма да имат! Това е причината за всичките ни провали, включително и руските бълнувания. Най-доброто опровержение на думите ти е миналогодишният победител - 2017, и неговата песен - онзи симпатичен португалец. Там победи музиката! Изобщо нещата по света са доста по-различни от това, което се вижда от местната родна махала, уверявам те!
17
4
Нестор (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Евровизия се изроди до конкурс за политическа песен от типа на "Ален мак" За победители оцеляваха само политкоректните и "благонадеждните" които опазваха представата за евровизия, сиреч визия за жена с брада, или друго подобно странно същество съчетаващо много полове в евровизията си. Визия, която принципно не допускаше за победител изпълнители от територията на "врага" сиреч Русия. Стига да не е хякакъв руски джендър, отказал се и охулващ всичко руско. Такъв обаче не се намери.....
30
1
вихра (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
една порнография по-малко
31
1
ksh (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Крайно време беше да се откажем от тази пародия на конкурс!
33
1
ггг (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
сега и Унгария да се откаже .Трябва да покажем че царя е гол .Този конкурс е политическа постановка ,няма нищо общо с изкуството.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама