Туристите в Гърция са малко - предимно българи

01.07.2020 / 12:56 2

Снимка pixabay

Няма много хора на плажа в Неа Врасна. Като цяло там няма много туристи, както и в близките населени места - Аспровалта и Ставрос. Туристите са предимно от България и Сърбия, информира БНТ. 

Гърците казват, че в момента много разчитат на балканските държави. Част от хотелите са пълни едва на 50%, и то не всички. След края на юли обаче, за началото на август има направени резервации от Германия и от Русия.

Хотелиерите се надяват, че всички мерки, които се взимат на границата, няма да откажат туристите да дойдат в Гърция. Цените тази година не са променяни, остават такива, каквито са били през миналата година или дори малко по-ниски.

В заведенията и сервитьорите, и хората, които работят зад баровете, са с маски и шлемове, а масите са сложени на по-далечно отстояние. В хотелите също са взети допълнителни мерки. Министерство на външните работи на България напомни, че от днес вече е задължително преди влизане на гръцка територия, да бъде попълнен онлайн въпросник, който ще направи възможно проследяването на заразени с коронавирус в Гърция. Гръцките власти искат да спрат разпространението на заразата.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
ас (преди 2 седмици)
Рейтинг: 39651 | Одобрение: 12091
да не са същите българи които според министерството на туризма почиват при нас.
1
0
Ман40 (преди 2 седмици)
Рейтинг: 4856 | Одобрение: 1336
И всичките тези юрти са свързани към канализация с пречиствателна станция???
RB

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама