Тя беше бременна, а разбра, че приятелят й изневерява, трябваше да вземе важно решение - да направи аборт, или да роди, ето какво се случи!

25.06.2017 / 07:31 2

Източник: zajenata.bg
 

Отглеждането на дете не е лесна работа, но да се отглежда дете от самотна майка може да бъде предизвикателството на живота. Така че страхът на млади момичета, научили за бременността си, е нещо съвсем обосновано.

Но тази жена доказа, че без значение колко е трудно, щастието на майчинството си струва! "Хората помнят датите на рождени дни, годишнини и други подобни. За мен нещо друго се превърна в паметен ден ", - казва момичето. "Спомням си всеки детайл." Преди две години тя седяла на опашката в клиника за аборти и си мислела, че да прекрати бременността е единственият изход. Но съдбата била подготвила друг план за нея ... Тя седяла сама в болницата и плачела. По-късно същия ден момичето написало тези редове: "Днес бях в болницата. Бях решила за себе си: приятелят ми изневери и да родя детето му е равно на позор за мен. Повтарях си, че съм сама и нямам друг избор. Седейки там, едва можех да различа нещо или някого през завесата от сълзи. Чувах как хората около мен се шегуваха, смееха и ядяха. Чувствах се доста самотна и изоставена. В главата ми се въртеше само една мисъл: "Взех противозачатъчно - няма как да съм бременна." Била сигурна, че няма друг избор. Дошъл нейният ред и сестрата я повикала по име. Ето, сега щяло да се случи. Тя взела чантата си, за да извади личната си карта, и от там изпаднала една малка визитка, която преди няколко дни млада двойка била оставила на бюрото ѝ. На гърба ѝ имало цитат от Библията ... Когато младата жена прочела написаното на гърба, тя осъзна, че Бог говори с нея.

"Не бой се, защото Аз съм с теб. Не се обезкуражавай, защото Аз съм твой Бог. Аз ще ти дам сила и ще ти помогна. Аз ще те подкрепям с дясната си ръка ", - се казвало в цитата. Избухвайки в сълзи, момичето излязло от клиниката и почувствала как тежкото бреме паднало от раменете й.Нейното бебе се родило истинска красавица с тегло от 3500 гр. Сега тази жена се чувства най-щастливата майка на света.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
3
Ханк Рум (преди 6 години)
Рейтинг: 15599 | Одобрение: 2924
Млада жена ражда, а до нея, хванал я за ръката стои бъдещият татко.Изпитвайки силни болки, момичето в един момент го хваща с две ръце и изкрещява: "Ти си виновен!Знаеш ли как боли?" ... На което младежът смутено отговаря: "Защо пък аз?Казвах ти - да ти го сложа отзад, ама ти - недей, ще боли!" .......
5
0
AНОНИМНА (преди 6 години)
Рейтинг: 1119 | Одобрение: 334
Също като в приказките.До тази красива мама винаги ще се намери мъж-да не съжалява,че този дето и е направил дете я е изоставил.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама