Тя приела поканата за приятелство във Фейсбук: Не си представяла, че ще се случи нещо подобно...

04.06.2015 / 23:11 6

Историята на една майка ще ви принуди да се замислите за предложенията за приятелство, които ви изпращат непознати хора. Непознат мъж ви изпраща заявка за приятелство. Не го познавате, но изглежда привлекателно според профилната снимка, така че го приемате за приятел.

Днес е първият ден на училище за дъщеря ви. Тя изглежда толкова сладка в новата дреха, която сте й купили и просто трябва да направите снимки и да споделите тази снимка на вашия Facebook профил, за да видят и всички ваши приятели и роднини. Толкова много сте развълнувани, така че докато я поставяте, дори и "чекирате" нейното училище с коментар - "Не мога да повярвам колко бързо расте.

Времето лети! Аз съм наистина горда майка." В същото време, мистериозният мъж, чието искане за приятелство в бързината сте приели, вижда снимката на дъщеря ви в сладки нови дрехи на телефона си и я изпраща на телефонните номера на 60 различни възрастни мъже по целия свят с коментар -

"Момиче, 7 години, кестенява коса, черни очи, 5000 евро." Не само, че сте дали фотографията на търговец на бели робини, но сте му дали и името и точно местоположение на нейното училище. 

 Отидете да си вземете детето от училище около 3 следобед, но нея никъде я няма. 

Не сте предполагали, че ценното ви чедо е продало на 43-годишен педофил още преди да тръгнете по следите му и сега е на път към Южна Африка, със завързани очи, замаяно, ужасена и разплакана, защото е с някой, който никога през живота си не е виждала. Сега не знае нито къде са й родителите, нито къде отива, нито какво ще й се случи!

Престанете да добавяте непознати за приятели във Facebook и спрете да публикувате всичко за вашия личен живот. Избягвайте да споделяте снимки от децата във вашия профил . Споделете това заради всички деца и техните родители. ТОЗИ МАТЕРИАЛ Е НАПИСАН ПО ИСТИНСКА ИСТОРИЯ, а имената не са споменати, за защита на жертвите. 


За жената
 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
0
Armaga (преди 7 години)
Рейтинг: 700 | Одобрение: 265
Ето затова НЕ ползвам фейсбоклук!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама