УНИКАЛЕН СЛУЧАЙ В ШУМЕН: ЖЕНА С 2 ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ РОДИ НА СТЪЛБИТЕ, НЕ ЗНАЕЛА, ЧЕ Е БРЕМЕННА

26.07.2012 / 11:05 10

 

Жителите на жилищен блок в Шумен станаха неволни свидетели на уникална сцена, при която интелигентна жена с две висши образования роди на стълбищата, защото не знаела, че е бременна. Сеирът се разиграл в късния следобед тази събота.

Когато бебето тръгнало да излиза, жената се оказала между етажите в блока. Сигнал,че става нещо нередно бил подаден от голямата дъщеря на родилката, която уведомила тяхна близка съседка. Жената веднага позвънила в „Спешна помощ”, които дохвърчали за секунди с линейката.

На опитните медици от пръв поглед им станало ясно за какво става въпрос и те учтиво приканили младата майка да се качи в линейката, за да роди както подобава. Тя обаче твърдо отказала и през цялото време твърдяла, че не е бременна, а просто й е призляло. Бебето обаче напъвало да излиза навън и така или иначе, се появило на стълбището в блока.

Докторите поели новороденото и след като прерязали пъпната връв го повили с подръчни пелени. Едва след това, недоверчивата родилка кандисала да отиде в болницата, където да се възползва от уменията на опитните акушерки. Малкото момиченце за щастие се родило живо и здраво, в пълна кондиция. С майка си били в отлично състояние.

Бъбриви комшии разказаха, че майката е на 38 години, интелигентна жена, в чудесно психическо здраве и имала две висши образования. Специалистите отдават неадекватното й поведение на предродилната треска, въпреки че тя вече има едно дете.skandalno.net, снимката не е автентична

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
mariya kovacheva (преди 9 години)
Рейтинг: 20 | Одобрение: 0
tova ne moje da blde plrvo snimkata nee v bg

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама