УЦ "Скоростно Учене" - един иновативен Учебен център в сърцето на град Варна!

11.09.2021 / 07:00 0

В Учебен център „Скоростно Учене“ работят екип от млади специалисти, които са се посветили на идеята да предоставят възможно най-качественото образовавание по Английски език за своите ученици като използват най-модерните образователни методики и дигитални образователни инструменти.

Учебен център „Скоростно Учене“ Ви кани НА ОТКРИТ УРОК по Английски език за деца от 5 години до 8ми клас. Ще се запознаете с методиката им на преподаване и ще разгледате приятната обстановка, в която децата учат през учебната година.

Къде? – В сърцето на гр.Варна – бул. Мария Луиза 11

Кога? - От 05.09 до 20.09 в удобно за Вас време

Запишете се за открит урок на тел. 0895752725

При тях ще откриете:

Повече за Учебен Център „Скоростно Учене“

Достъпни цени. Разгледайте цени и график

 

Интерактивна Дъска - Тази дъска дава възможност уроците да бъдат създавани с професионален образователен софтуер. Те биват визуални, цветни, поднесени по разбираем начин, според възрастта и интересите на децата. Активно участвайки в процеса, те не просто упражняват говорене, писане, четене, слушане и граматика, а и се забавляват и обикват езика.

 

Интерактивен Под - Той превръща учебния процес в забавление, като помага на децата да упражняват всичко учено по време на часа под формата на игра.

 

Кинект - Специален сензор, улавящ всички движения на децата. Движейки се, те управляват интерактивната дъска и играят на образователни игри, индивидуално или в отбори.

 

Карти с добавена реалност - Добавяме нов живот на всяка флаш карта. Различни герои, в различни теми, оживяват на интерактивната дъска, след като бъдат заснети, докато децата учат с тях. Те са част от игрите, развиващи комуникативни умения у децата.

 

Мнемотехники - Техники за лесно запаметяване, които помагат на малки и големи да учат нови думи и граматика, с помощта на забавни асоциации. 

 

Онлайн портал за домашни - Домашните вече не са скучни! Те могат да бъдат решавани на телефон, таблет или компютър. Веднъж седмично ще получавате известие, че домашното е налично в платформата. Ще можете да проверите всички отговори веднага, след като домашното е решено. Винаги можете да повторите домашните задачи, за да поправите грешките. Домашните включват граматични упражнения, диктовки, гласово разпознаване (децата изговарят думите или изреченията) и специална програма „чува“ дали са казани вярно. Ще получавате известие за резултата от всяко решено домашно! И да не забравяме: Всяко напълно вярно домашно, носи награда.

И не на последно място – достъпни цени.

Очаква Ви учене от ново поколение!

Посетете ги на адрес гр. Варна – бул. Мария Луиза 11

Повече за Учебен Център „Скоростно Учене“

 

Facebook: https://www.facebook.com/skorostno.uchene

Вижте как учат Английски език в присъствена форма през учебната година.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik